На 4 юли Калъфки 18x18 Комплект от 4 декоративни орнаменти Ден на Независимостта, Интериор на Ден в памет на Американския Флаг, Патриотични Калъфки, Възглавници с Джуд?
  • New

На 4 юли Калъфки 18x18 Комплект от 4 декоративни орнаменти Ден на Независимостта, Интериор на Ден в памет на Американския Флаг,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАШИННО пране : Машинно пране със студена вода отделно, само внимателно, без избелванеОстава същият, като нова, след всяко измиване.Материал : Изработен е от 100% полиэстерового лен, мек и приятен за кожата, не избледняват и не истирается, може да се използва на открито.Здрав И висококачествен : Произведен е от полиестер, който може да се пере в машина, удобен и мек на допир, без кървене, избледняване или разнищване.Лесно се побира : Тайната цип прави по-елегантен външен вид, и по този калъф е лесно да се тъпча възглавница / пълнител.Пратката включва : 4 бр. калъфки за възглавници (не включва поставяне или пълнители). Съвети : Нашата калъфка подходящ за вложки размери 18x18 см или по-малък размер. фигура само отпред и без печат на гърба.Материал : Изкуствен лен от 100% полиестер. На 4 юли Калъфки 18x18 Комплект от 4 декорации за Деня на Независимостта, Декор за Ден на Памет, Американски Флаг, Патриотични калъфки, възглавници с джуджетата.