Пискюл за очна линия на очите Ультратонкая Извити Пискюл за очна линия на очите Четката за очна линия на очите Заострени Пискюл Инструмент за прецизно нанасяне на ?
  • New

Пискюл за очна линия на очите Ультратонкая Извити Пискюл за очна линия на очите Четката за очна линия на очите Заострени

BGN 5.09

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отличен за подплата от всякакъв тип, също така е популярна за боядисване на купетоИдеален инструмент за грим Тънка главата на четката помага за лесно и удобно нанесете молив за очи, за да контура на вашите очи е ясен. Дълги дървени дръжки, покрити с луксозен лак. идеална за рисуване на устните и контурите на очите.Много тънка четка, четка с много малки детайли е използвана за създаването на този бързо един вдъхновен грим.Перфектно изравнява тена на вашите мигли.Отличен за подплата от всякакъв тип, също така е популярна за боядисване на купето.Идеален инструмент за грим Тънка главата на четката помага за лесно и удобно нанесете молив за очи, за да контура на вашите очи е ясен. Дълги дървени дръжки, покрити с луксозен лак. идеална за рисуване на устните и контурите на очите.Много тънка четка, четка с много малки детайли е използвана за създаването на този бързо един вдъхновен грим.Перфектно изравнява тена на вашите мигли.Първоначално тази серия е разработена за решаване на проблеми грим на очите, и ние сме разработили четката за очна линия и коректор, чрез комбиниране на мненията на нашите клиенти.Четка за очна линия на очите, разделени на няколко модела, всеки със своите собствени характеристики.Тази четка не е нищо особено, много тънка, с много малки детайли четка.Може да се използва на много места, например, като четката за очна линия на очите, а също и като четка за подробности, тъй като спящата четката, като четка за размазывания.