Замяна наставка за парцал homsis 6 бр., съвместима с отжимной въже O Cedar с 2 резервоари RinseClean - Накрайник за меки материали от микрофибър, дълбоко почистване, ще бъдат изт?
  • New

Замяна наставка за парцал homsis 6 бр., съвместима с отжимной въже O Cedar с 2 резервоари RinseClean - Накрайник за меки материали

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Δ е Съвместим само с новия модел Ocedar за промивка с 2 резервоариНе е съвместим с оригиналната система с 1 резервоар. Δ Точно годни за отжимной парцал _ Не само треугольное основа, но и кофа.Инсталацията е толкова проста, колкото и оригиналната, която е лесно отсоединяется и е защелкивается!. Δ Направи швабру много по-лесно _ мие пода в действителност не е "лесно", но тези накрайник за меки материали, могат да направят пролетно почистване на подове лесна задача!Просто почиства, като на два етапа : за овлажняване на пода и премахване на прах, а другата, за да изсъхне, без разводи или водни петна.Освен това, той е лек и се управлява без усилие.Отличен за бързо прибиране на реколтата!. Δ За почистване на твърди повърхности пол _ Това е добро средство за премахване на прах и пръстови кучета.Можете да ги използвате за подове от твърдо дърво, винил, керамични плочки и т. В такива помещения като кухня, хол, трапезария и санитарен възел. Δ Може да се пере в машина и се използват повторно _ Тези сменяеми глави за швабр от микрофибър могат да се перат в машина, те са лесни за почистване, което ще освободи ръцете си след упорита работа по дома.Просто го поставете в пералнята и го оставете да изсъхне на въздуха, след това можете да се освежите и да се използват повторно за по-чиста прибиране на реколтата.Икономично и екологично!. Δ Материал _ 100% микрофибър, полиестер Брой в опаковка : 6 x + 1 основа за парцал.(Забележка : Поставка за парцал се намира в средата на опаковката).