Adflyco Boho Плажната Верига за Тяло Сребърна Перлена Верижка За Кръста Сексуално Огърлица за Тялото Верига от Бижута за Жени и Момичета (сребро)
  • New

Adflyco Boho Плажната Верига за Тяло Сребърна Перлена Верижка За Кръста Сексуално Огърлица за Тялото Верига от Бижута за Жени

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чешки боди Chian в сребро произведени от екологично чист сплав и тюркоаз, лесно се поставят и свалят, приятни и меки на кожатаПлажна бикини-украса за тялото около 1,2 инча с удлинительной веригата 1,3 инча, уверете се, че той е подходящ за собствения си размер, свободен размер, за жени или момичета.Секси дамски верига на кръста може да се комбинира с някой от вашите дрехи.Това може да се подчертае вашето перфектно и секси тяло, да ви направи по-уверени и чаровни в тълпата.Аксесоари за тяло са идеални за парти, рожден ден, абитуриентски бал, плаж, сватба и ежедневното облекло. идеален подарък за вашите приятелки, сестри, приятелки, майки и така нататък.Най-добрият подарък за най-красивата за теб.Да де не е объркано, те трябва да се съхранява в оригинална опаковка, или в подходяща кутия.Добре дошли в моя магазин за ADFLYCO Марка Adflyco е основана през 1997 година. Ние сме специализирани в предоставянето на всички видове изящни колиета, гривни, ножных гривни, верижки за тялото и комплекти пръстени за жени и млади момичета.Има много стилове по ваш избор : на бохем, на плажа, ретро, абитуриентски, пънк, високо качество, модерен стил, модерен и очарователен, може да ви направи по-красива в никакъв случай.Надявам се, че тук има храни, които ще ви харесат.благодарим ви за вашата покупка. Материал : сплав 2. Цвят : сребърен и 3. Тегло : 10 грама Обърнете внимание 1. Избягвайте контакт с химикали. Избягвайте интензивни сблъсъци. Избягвайте да се носи в продължение на дълго време. Избягвайте носенето по време на прилагането на грим. Избягвайте носенето по време на къпане. Избягвайте носенето по време на сън. Избягвайте носенето при изпотяване по време на тренировка. Цветовете могат да се различават леко от снимките, поради снимки.Свържете се с нас Ако имате някакви други въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.