WellieSTR 12 Цветя, Сушени Цветя За нокти 3D Стикер за Дизайн на Ноктите, Естествен Истински Сухо Цвете, Стикери за Дизайн на ноктите, Аксесоари за Нокти, Флорални Стикери ?
  • New

WellieSTR 12 Цветя, Сушени Цветя За нокти 3D Стикер за Дизайн на Ноктите, Естествен Истински Сухо Цвете, Стикери за Дизайн

BGN 13.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 нанесете върху естествени или изкуствени нокти.Истински сушени цветя, изработени специално за нийл арт, отличен за декорация на ноктите, UV-гел-строител, акрилни нокти, и т. Чудесен подарък за приятелите и семейството си, които обичат да се ангажират нийл-артом. подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия.Употреба : Преди употреба сухи цветя, напоени във вода, внимателно се намокри пинсети папка по необходимост за украса на места, за да потвърдите закрепленность цветове, а след това се покриват със слой от прозрачно защитно масло за идеал. 4,12 цветове за партията. нанесете върху естествени или изкуствени нокти.Истински сушени цветя, изработени специално за нийл арт, отличен за декорация на ноктите, UV-гел-строител, акрилни нокти, и т. Чудесен подарък за приятелите и семейството си, които обичат да се ангажират нийл-артом. Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия 3. Употреба : Преди употреба сухи цветя, напоени във вода, внимателно се намокри пинсети папка, ако е необходимо за разкрасяване на място, за да се уверите, че цветовете са фиксирани, а след това се покриват със слой от прозрачно защитно масло в идеалния случай. 4,12 цветове за лот.