Гел-лепило PhantomSky за акрилни нокти, 30 мл, Устойчив, Суперпрочный Гел-Лепило за режийни нокти и залепване на ноктите, Твърди Гел-лак за дизайн на ноктите, Лепило за ман?
  • New

Гел-лепило PhantomSky за акрилни нокти, 30 мл, Устойчив, Суперпрочный Гел-Лепило за режийни нокти и залепване на ноктите,

BGN 1.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Висококачествен твърд гел-лепило за нокти】 : Твърд гел за върховете на ноктите се предлага в 30 мл и може да се използва като накладного нокти или мека вливат в гел гел за ноктиТой защитава ногтевое легло, повишава издръжливостта, държи на кристали и намалява дебелината на гел за ноктите. ?【По-дълъг живот от 28 дни +】 : Нашето чудо-лепило-гел, напълно изпълва всяко пространство между естествения нокът и наращенным.Само за 3 минути правилното нанасяне можете да показваме ги в продължение на 28 дни, не откалывая, без пренасочване и не отклеивая естествени нокти. ?【Полезна съставка】 : В сравнение с традиционните лепило за нокти, нашият нов гел-лепило за нокти е направен по нова формула, е безвреден за околната среда, няма да има неприятна миризма, не вреди на ноктите, което ви гарантира комфортна и приятна грижа за ноктите. ?【Е подходящ за начинаещи】 : Специална гърлото на бутилката позволява добре да се разпределят лепило-гел, не е необходима четка, както твърди лепило-гел спомага за равномерно се прилагат на краищата, е прилегая на ноктите.Насладете се на щастието, приносимым САМ!. ?【Добро обслужване】 : Ние ще ви предложим услуги с високо качество във всички аспекти, за да предоставим на нашите клиенти един по-щастлив и положителен покупка.Всички проблеми с нашите лепило гел за нокти ще възприеме на сериозно и решават, без никакво отлагане.Ние ще се радваме, ако се свържете с нас по всяко време. ?【Висококачествен твърд гел-лепило за нокти】 : Твърд гел за върховете на ноктите се предлага в 30 мл и може да се използва като накладного нокти или мека вливат в гел гел за нокти.Той защитава ногтевое легло, повишава издръжливостта, държи на кристали и намалява дебелината на гел за ноктите. ?【По-дълъг живот от 28 дни +】 : Нашето чудо-лепило-гел, напълно изпълва всяко пространство между естествения нокът и наращенным.