Завеса с Ресни Zerodis, Метална Сърма, Завеса с Ресни от Фолио за Снимка Фон, Украса за Парти по случай рожден Ден, направи си САМ, 39,4x78,7 инча (Розово злато)
  • New

Завеса с Ресни Zerodis, Метална Сърма, Завеса с Ресни от Фолио за Снимка Фон, Украса за Парти по случай рожден

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Добра функция на】 При отразяването на душ завеса с ресни от метална мишуры много лъскава, подходящи за декорация на фона на партита, като вашето парти е много добра 【Подходящ】 Завеса с ресни от метална мишуры подходящи за фотосесии за рожден ден, сватби, гостоприемни партита, абитуриентски тържества, фестивали и т. Завеса с ресни от метална мишуры подходящ за захващане на вратата, за пълно покритие на стените се изисква 2 или по-лесен за използване. фонове за фотостудий фонове за фотостудий. фонове за фотостудий. 【Изискан и красив】Завеса с ресни от метална мишуры изглежда изящно и красиво.Няколко цветя, пердета с ресни необязательны, и можете да изберете според предпочитанията.Ресни от фолио за пердета Ресни.фонове за фото студио от фолио. 【Материал от алуминиево фолио】 Завеса с ресни е направен от висококачествени материали от алуминиево фолио, безопасно и экологична, стабилна и практична за употреба. 【Гаранция】Ако имате някакви проблеми със завеса с ресни от метална мишуры, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем. 【Добра функция на】 При отразяването на душ завеса с ресни от метална мишуры много лъскава, подходящи за декорация на фона на партита, като вашето парти е много добра. 【Подходящ】 Завеса с ресни от метална мишуры подходящи за фотосесии за рожден ден, сватби, гостоприемни партита, абитуриентски тържества, фестивали и т. Завеса с ресни от метална мишуры подходящ за захващане на вратата, за пълно покритие на стените се изисква 2 или по-лесен за използване. фонове за фотостудий фонове за фотостудий. фонове за фотостудий. 【Изискан и красив】Завеса с ресни от метална мишуры изглежда изящно и красиво.Няколко цветя, пердета с ресни необязательны, и можете да изберете според предпочитанията.Ресни от фолио за пердета Ресни.фонове за фото студио от фолио. 【Материал от алуминиево фолио】 Завеса с ресни е направен от висококачествени материали от алуминиево фолио, безопасно и экологична, стабилна и практична за употреба.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fringe Curtain
Material:
Aluminum Foil
Product Unfolded Size:
Approx. 100 x 200cm / 39.4 x 78.7in (manual measurement, there may be small errors)
Purpose:
Suitable for party background decoration, etc.
Package List:
1 x Fringe Curtain :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :