Книга за мигли IAXSEE за съхранение на 16 двойки на миглите, Преносима Пътна Кутия за мигли, Калъф за мигли, 3D Книга За съхранение на миглите, Демонстрационна карта ката?
  • New

Книга за мигли IAXSEE за съхранение на 16 двойки на миглите, Преносима Пътна Кутия за мигли, Калъф за мигли, 3D Книга За съхранение

BGN 4.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Лесно да се съхранява на мигли】 Организиране на 16 отделни опаковки за мигли, за да ги поддържа форма, да се поддържат чисти и в безопасно място 【Красиви блестящи мотиви】Красиви блестящи модели са идеални за всеки повод, фина работа, са по-привлекателни за младите жени. 【Почистване и хигиена】 Благодарение на герметичному и пылезащитному дизайн поддържайте режийни вежди се поддържат чисти и при пресаждането.Поставете вашите скъпоценни аксесоари за мигли на едно място. 【Технически спецификации : Цвят】 фуксия, злато, розово злато Размер : около 8. 【Предпоставка включва】 1 бр. х книжка за съхранение на миглите (не съдържа миглите).Характеристики : ❤️ Лесно да се съхранява на мигли : Организиране на 16 отделни опаковки за мигли, за да ги поддържа форма, да се поддържат чисти и в безопасно място. ❤️ Красиви рисунки с пайети : Красиви рисунки с пайети са идеални за всеки повод, фина работа, са по-привлекателни за младите жени. ❤️ Почистване и хигиена : да се Съхранява на въздушната вежди чисти и пот ги с герметичному и пылезащитному дизайн.Поставете вашите скъпоценни аксесоари за мигли на едно място.Технически спецификации : Цвят : фуксия, злато, розово злато Размер : около 8.8 инча Помещение включва : 1 бр. х книгата за съхранение на миглите (не съдържа миглите).