1 Чифт Ексфолиращи Ръкавици, Двустранните Ексфолиращи Ръкавици, Ексфолиращ Скраб За Тяло, Скрубберные Ръкавици за Душата, Ексфолиращи Ръкавици за душата, Спа, Маса?
  • New

1 Чифт Ексфолиращи Ръкавици, Двустранните Ексфолиращи Ръкавици, Ексфолиращ Скраб За Тяло, Скрубберные Ръкавици за Душата,

BGN 2.09

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цветове : 12 цвята (синьо, бяло, жълто, розово, оранжево, Червено, розово-червено, тъмно синьо, лилаво, зелено)Това са добри подаръци за вашето семейство.Всеки член на семейството може да избере различен цвят. Размер : 7,5 * 5,5 инча / един размер подходящ за повечето ръце.Материал : Изработен от найлон прежда, лек, издръжлив.Миещи се и подходящи за повторна употреба на ексфолиращи ръкавици.Дамски ръкавици за пилинг допринасят за здравето на кожата и подобряване на кръвообращението.Нашата отшелушивающая ръкавица за тяло ще ви помогне да се борят с акне, обрив и т., Може да премахне сухота, лющене или на мъртвите клетки на кожата.Отключване на порите и намаляване на появата на целулит.Идеален за ексфолиране на шията, на раменете, на стоп и на още много други места.Идеален за прочистване на тялото : тези ръкавици за душата са идеални за премахване на мъртвата кожа и намаляване на броя на сапун, подходящ за използване на ръцете, краката, гърдите и гърба, моля, не използвайте по лицата и друга чувствителна кожа. 【Спецификация за отшелушивающей ръкавици】 получавате 1 чифт ексфолиращи ръкавици за душата, само ръкавици 2 бр. Има 10 различни цвята : Размери около 7,5 * 5,5 инча.Ексфолиращи чорапогащи притежават висока степен на гъвкавост, един размер можете да се излегнете под всякакъв размер ръце, подходящи за мъже, жени и тийнейджъри.Страхотни подаръци за вашето семейство с различни цветове за всеки член на семейството. 【Ексфолиращ скраб за тяло с 5 пръста】 ръкавици за баня с 5 пълни с пръсти могат ефективно да изтриете мръсни отпадъци от кожа, меки и не се надраскат кожата.Подходящ за прочистване на тялото по време на къпане, можете да го масажирате. (избягвайте нанасяне върху лицето).Помага за премахване на омертвевшую кожата, отключване на порите и стимулира кръвообращението, като придава на кожата по-здрав външен вид.