Гирлянди за пердета coozi, Розов Цвят, Гирлянди, Страхотна Гирлянди с 300 Индивидуални светодиодни светлини, USB зареждане, Дистанционно управление, за да спални, Партит?
  • New

Гирлянди за пердета coozi, Розов Цвят, Гирлянди, Страхотна Гирлянди с 300 Индивидуални светодиодни светлини, USB зареждане,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【8 режима, таймер и осветление с дистанционно управление】: Розови струнни шторные осветителни тела с дистанционно управление и функции за синхронизиране 8 режими на мигане : разход, вълна, сериен, забавен, преследване / светкавица, бавно отслабване, трептене / светкавица и постоянно включване.Можете да настроите желания от вас ефект във всеки случай, всичко е под ваш контрол. 【USB захранване】 : Тези декоративни празнични гирлянди, оборудвани с USB-източник на захранване, който е ефективен и спестява енергия.Кабели фея light е много удобно да поставите адаптера на 5 Век Той може да се използва съвместно с адаптери за мобилни телефони и мобилни двойно захранване.Свързване на USB вместо обикновен адаптер му дава повече възможности!. 【Висока степен на гъвкавост и издръжливост 】 : Този розов led лампа за пердета има 300 независими светодиоди и е с дължина 9,8 фута.Има качествена медна кабели, може лесно да се мотае и коригиране на необходимата височина, за да придават желаната форма. 【Водоустойчив】 : Led венец водоустойчив с клас на защита IP65, може директно да пуснете водата, и е подходящ за вътрешно и външно декориране.Забележка : USB-част не е водоустойчив.Не поставяйте USB щепсел в близост до вода или влажни места. 【Многократно използване на】:Удължен pink кабел за пердета могат да се използват за декорация на вашата спалня, тераси, градина, парти, сватба, на тавана и т. Всяка окачване може да се върти на 360 ° и окачен под всякакъв ъгъл, което е идеално за закрепване на стени, прозорци или други повърхности.Приказно осветление ще ви представим друг визуален опит и добро настроение.