Компресия чорапи Bropite с отворени пръсти за мъже и жени - 2 чифта медицински компрессионных чорапи без кръвообращението 15-20 мм живачен стълб.календар.
  • New

Компресия чорапи Bropite с отворени пръсти за мъже и жени - 2 чифта медицински компрессионных чорапи без кръвообращението

BGN 3.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката 70% Найлон, 30% полиестер. ? Най-добрата идея за подаръци за вашите приятели и семейство! -Моля, проверете таблицата размери!?. ОСИГУРЯВАНЕ на ДОБРО ЗДРАВЕ на КРАКАТА - Компресия чорапи и без чорапи 15-20 мм живачен стълб. Постепенно намаляване на налягането на от глезена нагоре, допринасят за венозному връщане на долните крайници, намалява налягането на венозни клапи и подобряване на разширени вени.Тези медицински компресия чорапи с отворени пръсти за мъже и жени може да е леко хлътнал по 360 °, премахване на подуване на краката, насърчава затваряне на венозных клапани и постигане на ефект на спомагателни профилактика и подкрепа на лечението на най-добрият избор!.Модни компресия чорапи за ЗАЩИТА на КРАКАТА - Компресия чорапи за телета с отворени пръсти на височина до коляното, лесно се поставят и свалят, ефективно задържат топлината по време на носене, осигуряват комфорт на краката, предотвратяват мускулното напрежение, облегают огъване на краката, осигуряват за правене на обемна обвивка, равномерно компресия. Компресия чорапи и без чорапи 15-20 мм живачен стълб. Могат да ускорят циркулацията на кръвта и притока на кислород, намаляване на болки в краката след тренировка, за да поддържа ставите и мускулите в стабилно състояние и предотвратяване на разширени вени.Дишаща компресиране ПЛАТ - Женски компресия чорапи с висока циркулация на вода до коляното, Изработени от мека материя, хайвер от горе до долу, стъпала създават компресия 15-20 мм живачен стълб. супена, теглене на мускулите на краката за предотвратяване на триене и защита на кожата по време на упражнения, Тези медицински компресия чорапи без пръсти, удобни и дишащи, те могат да се перат в машина или на ръка, и на краката си няма да се задушават след тренировка в продължение на целия ден, много подходящ за жените, които обичат красотата.Модни компресия чорапи за ЗАЩИТА на КРАКАТА - Компресия чорапи за телета с отворени пръсти на височина до коляното, лесно се поставят и свалят, ефективно задържат топлината по време на носене, осигуряват комфорт на краката, предотвратяват мускулното напрежение, облегают огъване на краката, осигуряват за правене на обемна обвивка, равномерно компресия. Компресия чорапи и без чорапи 15-20 мм живачен стълб. Могат да ускорят циркулацията на кръвта и притока на кислород, намаляване на болки в краката след тренировка, за да поддържа ставите и мускулите в стабилно състояние и предотвратяване на разширени вени.През целия услуга И гаранция за удовлетворение-ентусиазъм и приоритет на клиента-това са нашите принципи, ние предоставяме най-добрите услуги и безусловно 100% връщане и замяна, моля, бъдете сигурни за закупуване, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, използвайте таблица на размерите на картината като връзки.