LIUHD билярдна щека комплект дървени Сигнали басейн пръчки 57 ръкоделие 3/4 свързан снукър реплика с бильярдного щеката случаи на Щеката от развлечения снукър билярд и
  • New

LIUHD билярдна щека комплект дървени Сигнали басейн пръчки 57 ръкоделие 3/4 свързан снукър реплика с бильярдного

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материал】 Пръта снукерного щеката 3/4 произведено от подбрано северна америка пепел, без обработка на боя от масивно дървоРъкохватка инкрустирована черно дърво с добавка на клен. 【Ясно силата на трансфер】 Всяка стика има ултра висока сила на предаване, прозрачност, сбалансированностью и гъвкавост, което го прави по-удобни за употреба. 【Интерфейс】Месинг интерфейс централната колело се използва за свързване на стика, осигурява безпроблемна връзка, износоустойчивост и издръжливост, както и стабилно предаване. 【Уникален дизайн】 Тези билярдни сигнали имат уникален дизайн и са оборудвани с най-новите технологии grip performance.Повърхност е гладка и лъскава, и си удобен за хващане.Това може да се гарантира липсата на напрежение и удобни игри всеки път.Това е много подходящ за играчи, които се интересуват от висококачествена играта. 【Обхват】 черната осмица, снукър.Играчите на входно ниво / играчи-любители / професионални играчи могат да използват. 【Материал】 Пръта снукерного щеката 3/4 произведено от подбрано северна америка пепел, без обработка на боя от масивно дърво.Ръкохватка инкрустирована черно дърво с добавка на клен. 【Ясно силата на трансфер】 Всяка стика има ултра висока сила на предаване, прозрачност, сбалансированностью и гъвкавост, което го прави по-удобни за употреба. 【Интерфейс】Месинг интерфейс централната колело се използва за свързване на стика, осигурява безпроблемна връзка, износоустойчивост и издръжливост, както и стабилно предаване. 【Уникален дизайн】 Тези билярдни сигнали имат уникален дизайн и са оборудвани с най-новите технологии grip performance.Повърхност е гладка и лъскава, и си удобен за хващане.Това може да се гарантира липсата на напрежение и удобни игри всеки път.Това е много подходящ за играчи, които се интересуват от висококачествена играта. 【Обхват】 черната осмица, снукър.Играчите на входно ниво / играчи-любители / професионални играчи могат да използват.Характеристики : 1. Предните крака бильярдного на щеката, изработени от пепел, имат добра еластичност и осигуряват стабилен и точен удар.

3/4 Split Cue:
Type:
Pool Cue
Weight:
about 18 ounces
Head size:
about 10MM,11.5MM
Grip diameter:
about 29MM
Club material:
maple foreleg, solid wood for rear handle
Application:
Black Eight/Sixteen Colors/Snooker
Features:
The club has moderate hardness, good elasticity, simple design and atmosphere!
Package includes:
Cue*1:
Rod box*1:
Gloves*1:
Accessories*1set:
NOTE:
1.Keep it clean and try to keep it vertical when the cue is not in use. AND do not hit and vibrate it frequently.:
2. Due to the nature of the material, there may be differences in the wood color of each club.3. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement. :