Bone】 Велосипедна Замазка 2, Универсално закрепване за колоездене телефон на волана, Държач за мобилен телефон за iPhone 13 12 11 Pro Max Mini XS XR 8 7 6 Plus (черен)
  • New

Bone】 Велосипедна Замазка 2, Универсално закрепване за колоездене телефон на волана, Държач за мобилен телефон за iPhone

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【СЪВМЕСТИМОСТ С ЛИЦЕ на ID И TOUCH ID】Нов дизайн на притежателя на телефона, осигурява пълна съвместимост с датчици за идентификация на лицето на i Phone XR, XS Max, XS и X Бутона Apple Touch ID и Android home също не загораживаются. 【Универсален държач за телефон】 Гъвкави силиконови ленти сигурно държат повечето смартфони и седалките от 4 до 6,5 инча ** Забележка : трайни седалките могат да прилепва плътно към телефони по-голям размер. 【Универсално решение инсталация】 Быстроразъемный монтажен колан, подходящ за различни видове велосипедни кормила, детски колички, катал, бягане и колички за пазаруване.Инструмент, не се изисква, лесно се инсталира и се оттегли в рамките на няколко секунди. 【Защита от удари】 Мек на пипане силикон материал абсорбира удара и предпазва вашите устройства и аксесоари от повреди. 【1 година гаранция】 Купи с увереност, като следвате нашата политика за 100% удовлетвореност.Ние предлагаме замяна или връщане на средства по всички въпроси на качеството и производството.Кошница за пазаруване.Количка за кучета. Сервизно обслужване е 12 месеца.Безплатна сервизна поддръжка.Страдате от падане на телефона по време на каране на мотор?.Разширено определяне на волана от Bone - Няма нужда да стреля планина с велосипед по време на достъп, съвместим с Лице на ID и Touch ID, Bone винаги намира нуждите на клиентите в софия, за да се подобри характеристики на нашия продукт, както и да предлага най-доброто и лесно решение за вас.