mixeoo Удобни Ярко Розово Калъфки за възглавници, Декоративни Квадратни Обикновена Дебели Кадифени Супер Меки Калъфи за Възглавници, Начало Декор за мека мебел, стол?
  • New

mixeoo Удобни Ярко Розово Калъфки за възглавници, Декоративни Квадратни Обикновена Дебели Кадифени Супер Меки Калъфи за Възглавници,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

PolyesterМатериал : Изработен е от дебела здрава супер мека копринена удобен кадифен плат, не избледняват и не деформират, модерни калъфки за възглавници ще имат различни цветове, тъй като те долавят светлината под различен ъгъл. Размер : 16x16 см (40x40 см), без да покрива възглавница. в комплекта са включени 2 част на покрива възглавница, моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно рязане и шиене.Цип : Цвят на калъфи за възглавници е комбинирана с невидим цип.Калъфки за да имат достатъчно джобове, за да може да се постави подложка за възглавници, не издържа и не трябва да калъфки за възглавници.Селска фермерска къща декор : мек и приятен на допир, много ярки цветове по ваш вкус. калъфки за възглавници придават страхотен вид на вашия дом, автомобил, спалня, кухня, тераса, офиса и дори кантора.Както и подаръци за Коледа, Нова година и Свети Валентин за семейства и приятели.Лесна поддръжка : Машинно пране отделно в студена вода, без пресовано, само бережный цикъл, точков, да не се избелва, за да изсъхне на пералнята, не се гали, и продуктът ще изглежда съвсем нова.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение.За да придадат на вашата стая свеж вид, добавяне на нов набор от възглавници на дивана или на леглото в стаята си. Класически фигура от еднакво фланела ви дарява с изискан и модерен дизайн.