Liquid Блестящи Сенки за очи,Калена, бързосъхнеща корея, извод за сенки за грим Лесно се нанася Ронлива кристали, Разноцветни пайети, Блестящи сенки за очи, Пигментир?
  • New

Liquid Блестящи Сенки за очи,Калена, бързосъхнеща корея, извод за сенки за грим Лесно се нанася Ронлива кристали, Разноцветни

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Корейски блестящи сенки за очи】Тези семицветные блестящи сенки за очи за корейски грим може да създаде всяко изображение, което искате, те ще имат различни цветове, при различно осветление, което ви ослепителен център на вниманието на тълпата 【Многократно прилагане на】 Тези течни блестящи сенки за очи може да се прилага на молив за очи, мигли, ключиците и слиперы, за да създаде блестящ начин, който ще ви накара да заблести, дори когато сте в тъмнина. 【Безопасна формула】 Не съдържа спирт, не причинява дразнене и ароматизатори, тези сенки за очи с блясък за очи имат нежна и гладка текстура, която няма да раздразнят кожата ви, като го поддържа здрава по всяко време. 【Водоустойчив през целия ден】 Блестящи сенки за очи, които предпазват от пот, петна, 24-часова устойчива формула, бързо съхнещи, нелипкие, не са сенки за очи, докато не ги отмие от себе си. 【Лесно се нанася】 просто развийте капачката на флакона със сенки за очи и нанесете с помощта на вградена четка за очи, изплакнете с топла вода или препарат за отстраняване на грим, това е подарък на приятели за Коледа, Нова година, рожден ден и други празници. Тези 7-цветни, блестящи сенки за очи за корейски грим може да създаде всяко изображение, което искате, и ще има различни цветове, при различно осветление, което ви ослепителен център на внимание в тълпата. Тези течни блестящи сенки за очи може да се използва за подводке за очите, ресницах, ключицах и силуэте сън, за да създаде блестящ начин, който ще ви накара да светят в тъмното. Не съдържа спирт, не причинява дразнене и ароматизатори, тези сенки за очи са нежна и гладка текстура, която няма да раздразнят кожата ви по всяко време. Сенки за очи устойчиви на пот и петна, 24-часова устойчива формула, бързо да изсъхне, не тоягата и запазват цвета, докато вие не ги отмие от себе си.