Jisoo Първият сингъл 1st Single Album CD + POB + Книга + фотокарточка за селфи + Полярен + Хартия за текстове на песни + Маркер + Запечатани трекинг (черна версия)
  • New

Jisoo Първият сингъл 1st Single Album CD + POB + Книга + фотокарточка за селфи + Полярен + Хартия за текстове на песни + Маркер

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дата на излизане - 31 март 2023 година Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя.Всички продукти от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия.Дата на излизане - 31 март 2023 година. Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя.Всички продукти от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.Всички стоки са опаковани и изпратени в кутия.Черно розово Jisoo ME The First Single Album Дата на излизане на първия си сингъл - 31 март 2023 г.- Съдържание на албума - CD + POB (1p изградена двустранен плакат, 1p фотокарточка за селфи) + 88p книга " + 1p фотокарточка за селфи + 1p полярен + Хартия за текстове на песни + 1ea Bookmark + безплатен номер за проследяване.В зависимост от версии на съдържанието на албум може да се различават.Предимства предварителна заявка и плакати могат да бъдат предоставени само до датата на издаване и могат да не се включват в стойността на покупките, направени след датата на издаване.В пакета SET version ще получите същия брой на албуми и плакати.Списък на песни, който ние скоро ще обновим. ✔ Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя. ✔ Всички стоки от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка. ✔ Брой на закупуване ще бъде записана в таблицата Korea HANTEO & GAON! ✔ Всички поръчани продукти ще бъдат изпратени с номер за проследяване. ✔ Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия.