USB Настолен Вентилатор Мини Ръчно Фен Тенис на Преносими Електрически Вентилатор За Носене USB Зареждане на Малък Електрически Вентилатор Маса в Общежитие за Домаш?
  • New

USB Настолен Вентилатор Мини Ръчно Фен Тенис на Преносими Електрически Вентилатор За Носене USB Зареждане на Малък Електрически

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Преносим малко fan] : Той може да бъде както ръчно, така и с десктоп, да се разбере вятър, възстановяване на вятъраДа се открият нови летни впечатления - това е стремеж на всеки фен.Джобно устройство с двойно предназначение /настолен компютър.Един продукт отговаря на две потребителски възможности. [Регулиране на скоростта на три предавки] : първата предаване с мек вятър, втората предаване с хладен вятър, третата предаване със силен вятър.Скоростта на вятъра с три скорости, превключвател с един бутон.Дизайн с регулируема скорост на въртене ви предоставя повече възможности за избор в условията на различни температури.Изберете най-подходящата скорост на вятъра в съответствие с вашите нужди. [Непрекъснато подаване на въздух до 5 часа] : Високо устойчива производителност, непрекъснато подаване на въздух до 5 часа.Вентилатор може да се зарежда от източник на захранване, захранване, адаптери и така нататък USB-фенове са енергоспестяващи и екологично чисти. [Удобно почистване] : Сетчатую на капака може да се сваля и почиства.Обърни се на скара по посока на часовниковата стрелка, за да се оттегли.При използване на : Синият индикатор светва винаги.По време на зареждане : Червеният индикатор остава да свети.Напълно заредена : индикаторът изгасва. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме и приложете снимка, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа, 20 години професионално доверие. [Преносим малко fan] : Той може да бъде както ръчно, така и с десктоп, да се разбере вятър, възстановяване на вятъра.Да се открият нови летни впечатления - това е стремеж на всеки фен.Джобно устройство с двойно предназначение /настолен компютър.Един продукт отговаря на две потребителски възможности. [Регулиране на скоростта на три предавки] : първата предаване с мек вятър, втората предаване с хладен вятър, третата предаване със силен вятър.Скоростта на вятъра с три скорости, превключвател с един бутон.Дизайн с регулируема скорост на въртене ви предоставя повече възможности за избор в условията на различни температури.Изберете най-подходящата скорост на вятъра в съответствие с вашите нужди. [Непрекъснато подаване на въздух до 5 часа] : Високо устойчива производителност, непрекъснато подаване на въздух до 5 часа.Вентилатор може да се зарежда от източник на захранване, захранване, адаптери и така нататък USB-фенове са енергоспестяващи и екологично чисти. [Удобно почистване] : Сетчатую на капака може да се сваля и почиства.