JAHH Поставка За прибори - Сушилня За Съдове От Неръждаема Стомана, Кошница За Съхранение на Плодове И Зеленчуци, Клетка, Държач за Нож, Стенни полици За Кухненски При?
  • New

JAHH Поставка За прибори - Сушилня За Съдове От Неръждаема Стомана, Кошница За Съхранение на Плодове И Зеленчуци, Клетка,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Стойка е изработена от здрава стомана и е покрита с антикоррозийным пластмаса за повишаване на неговата трайност и да създаде меко буфер за чинии ★ Стенни сушилня за съдове от неръждаема стомана, подвешенная на гредата, за да направи място върху работната повърхност. ★ Комплектът включва 60-см планк, дебели скоба, здрава, висока носеща способност. ★ Сгъваема конструкция, могат да се появят, когато не се използва, спестяване на място. ★ Куха конструкция, лесно източване на водата, предвижда сушене на чинии, тави за капки на стойка за мивки предпазват повърхността на шкафа от проникване на вода. ★ Стойка е изработена от здрава стомана и е покрита с антикоррозийным пластмаса за повишаване на неговата трайност и да създаде меко буфер за чинии. ★ Стенни сушилня за съдове от неръждаема стомана, подвешенная на гредата, за да направи място върху работната повърхност. ★ Комплектът включва 60-см планк, дебели скоба, здрава, висока носеща способност. ★ Сгъваема конструкция, могат да се появят, когато не се използва, спестяване на място. ★ Куха конструкция, лесно източване на водата, предвижда сушене на чинии, тави за капки на стойка за мивки предпазват повърхността на шкафа от проникване на вода.Кухненски сливная решетка осигурява чистота в кухнята и спестява пространство, което го прави най-добрият избор за вашата кухня.Поставка за прибори побира до 8 мисок и 11 чинии.Ако в кухнята на много места, тази кухня простор е идеална за създаване на добре обмислена зона на изсушаване, който ще ви помогне за максимално използване на дисково пространство.Името на стоката : Поставка за източване на съдове Количеството на стоките : 1 Материал на продукта : неръждаема стомана 304 Размери на продукта : 60*26,5 *37 виж добре Обмислен дизайн, удобен за източване на водата, предвижда сушене на чинии, тави за събиране на капки на стойка за мивки предпазват повърхността на шкафа от проникване на вода.