Розово-бели, розово-златни Малки балони - 5 инча 60 бр. през Цялата Латексный Балон, Разкриващ Пол, Рожден Ден, Абитуриентски бал, Сватба, Годеж, Детски Булчински Душ, У?
  • New

Розово-бели, розово-златни Малки балони - 5 инча 60 бр. през Цялата Латексный Балон, Разкриващ Пол, Рожден Ден, Абитуриентски

BGN 4.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Предпоставка включва】 60 бр 5" малки балони.Около 20pcs розови балони, 20pcs бели балони, 20pcs розово-златни балони.Можете да направите 5-инчовите балони с ръцете си и да ги декорирате по свой вкус, като например комплект за автомобил, арки от балони, комплект гирлянди от балони. 【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 Сватбен балон нетоксичен, безвреден за околната среда и е трайна.Балони за партита 5 инча, отлично качество, които са безопасни за деца. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 Тези латексови балони лесно напомпани и могат да бъдат запълнени с въздух.Моля, не се надувайте бутилки прекалено.Тези дълготрайни балони, пълни с ВЪЗДУХ, ще останат пълни до 72 часа. 【Широко се използва】 Те са идеални за разкриване на пол, моминско парти, булчински душ, оформяне на парти по повод ангажименти, украса за рожден ден, за жени, детска душа за момичета, сватби, абитуриентски, годишнини, деня на майката, деня на Св. Валентин, коледни украшения, бижута от розово злато за партита. 【Гаранция за качество】Ако не сте доволни от цвета, качеството или други аспекти, моля, свържете се с нас за да получите пълно възстановяване или замяна.Имаме 30-дневна гаранция за връщане на парите за всяка покупка. 【Предпоставка включва】 60 бр. 5" малки балони.Около 20pcs розови балони, 20pcs бели балони, 20pcs розово-златни балони.Можете да направите 5-инчовите балони с ръцете си и да ги декорирате по свой вкус, като например комплект за автомобил, арки от балони, комплект гирлянди от балони. 【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 Сватбен балон нетоксичен, безвреден за околната среда и е трайна.Балони за партита 5 инча, отлично качество, които са безопасни за деца. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 Тези латексови балони лесно напомпани и могат да бъдат запълнени с въздух.Моля, не се надувайте бутилки прекалено.Тези дълготрайни балони, пълни с ВЪЗДУХ, ще останат пълни до 72 часа. 【Широко се използва】 Те са идеални за разкриване на пол, моминско парти, булчински душ, оформяне на парти по повод ангажименти, украса за рожден ден, за жени, детска душа за момичета, сватби, абитуриентски, годишнини, деня на майката, деня на Св. Валентин, коледни украшения, бижута от розово злато за партита. 【Гаранция за качество】Ако не сте доволни от цвета, качеството или други аспекти, моля, свържете се с нас за да получите пълно възстановяване или замяна.