PERMO Промишленото Винтажное Монтиране на стена на Наклонен стълб с с едно халба бира с Овални купол 6,7 , Лампион от Прозрачно Стъкло, Стенни Аплици, Лампа (Антични)
  • New

PERMO Промишленото Винтажное Монтиране на стена на Наклонен стълб с с едно халба бира с Овални купол 6,7 , Лампион от Прозрачно

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

E26, електрическата крушка НЕ е включена в комплектаСъвместим тип светлина : Led; Компактна луминесцентна (CFL); Халогенни; Крушка с нажежаема жичка. (Максимум 60 Вата).Оборудван с наклонен група и прозрачни стъклени абажуром.Лампа може да бъде настроен така, че крушката е обърната нагоре или свисала надолу.Кабелен (изисква се инсталиране); Включва в себе си всичко инсталация на оборудване за бърза и лесна инсталация.Размерът на основата на монтажна плоча : диаметър 12 см.7 инча) и на дълбочина 2 см (0,8 инча). Дължина на ръкохватката на пръчката 19 см (7.5) се провежда от неръждаема плоча до коляното под ъгъл 90 градуса.Гаранция една година на дефекти на материалите и изработката. Замяната на всички повредени или липсващи части оттенък може да се извършва при отваряне на кутията.