limcmelf Limilmc 2 Опаковки Пылезащитных Калъфи За Четки за грим, За Пътуване, за Многократна употреба Защитни Щитове За Четки За грим, Силиконови Шапки За Вана за съхранен?
  • New

limcmelf Limilmc 2 Опаковки Пылезащитных Калъфи За Четки за грим, За Пътуване, за Многократна употреба Защитни Щитове За Четки

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Безопасен материал】 Този калъф за кисточек за грим за пътуване е изработен от хранително-силикон, безопасен материал, който не повикващия дразнене аромат, мек, трайни, моющегося и за еднократна употребаПодходящ за много четки за прах, руж и на други видове четки за грим. 【Защита на главите】 Поддържайте четки за грим в добро състояние и продлевайте срока на експлоатация на отделни покривала за четки за грим. 【Подобрение на кожата】 Калъф за четки за грим защитава четки за грим от замърсители, намиращи се във въздуха, запазва глави на четки за грим, чисти и ароматно, подобрява състоянието на кожата при ежедневна употреба. 【Пыленепроницаемость и поддържане в добро състояние】 Защитни щитове за четки за грим за пътуване четки защитават от прах и мръсотия, те могат да се перат и да се използват многоразово, а също така осигуряват вентилация на четки. 【Необходими инструменти】 Малки дизайн подходящ за съхранение и пренасяне, вие можете да поставите нашия титуляр-организатор в косметичку или чанта за дрехи.Дръж си чанта в чистотата, и ще ви се наложи само на една чанта за грим и четки по време на пътуване или бизнес пътуване. 【Безопасен материал】 Този калъф за кисточек за грим за пътуване е изработен от хранително-силикон, безопасен материал, който не повикващия дразнене аромат, мек, трайни, моющегося и за еднократна употреба.Подходящ за много четки за прах, руж и на други видове четки за грим. 【Защита на главите】 Поддържайте четки за грим в добро състояние и продлевайте срока на експлоатация на отделни покривала за четки за грим. 【Подобрение на кожата】 Калъф за четки за грим защитава четки за грим от замърсители, намиращи се във въздуха, запазва глави на четки за грим, чисти и ароматно, подобрява състоянието на кожата при ежедневна употреба. 【Пыленепроницаемость и поддържане в добро състояние】 Защитни щитове за четки за грим за пътуване четки защитават от прах и мръсотия, те могат да се перат и да се използват многоразово, а също така осигуряват вентилация на четки.