Малко Невероятно Болт с Т-образно пазом с резба M8 x 35 мм, Т-Образен болт с Т-Образна глава, Т-Образна Спирала Родословна за стандартен алуминиев экструзионного профи?
  • New

Малко Невероятно Болт с Т-образно пазом с резба M8 x 35 мм, Т-Образен болт с Т-Образна глава, Т-Образна Спирала Родословна

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Количество : 20pcs Материал : висококачествена настоящата никел въглеродна стомана.Антикоррозийный и дълъг експлоатационен живот.Размерът на главата на чука : 19 x 8,5 x 5.5 mm; Диаметър на конци : 8 mm (M8), дължина на болта 35 mm. Висококачествени винтове с Т-образна глава за алуминиеви профили, идеални за алуминиеви профили с диаметър 45 мм. След сглобяване поставете винта с глава с чук, с което се опростява инсталацията.Широко се използва за създаването на 3 D-принтери, 3 D-резбари, фрезоване на металорежещи машини с ЦПУ, лазерни резаков с ЦПУ, плазмени резаков с ЦПУ, проекти на роботиката, огради машини, работни станции и т., Болт с Т-образно пазом с резба L-Образен на винт с Т-образна глава Описание : Размер : 45 S-M8x35 Материал : въглеродна стомана Покритие : никелирование Количество : 20pcs Употреба : с гайка M8 Засаждане : слот серия 4545 10 мм Характеристика : 1. Тези компоненти премиум-клас са изработени от въглеродна стомана и са покрити с цинк, за да сигурно да издържат на силен въртящ момент, корозия и интензивно използване. Нашите болтове имат чиста, здрава резба, която дава възможност за лесно отслабване и бързо дръпване, което е удобно при повторно конфигуриране на устройства. Необходимо крепежное обзавеждане за проводници, разработен с помощта на т-образни глави, с прецизна механична обработка, които се поставят в релси канали и т-образни вдлъбнатини, че по-лесно затягане и за създаването на вашите собствени проводници 4. Заоблен т-образна глава на болта осигурява плавно и не сковывающую монтаж на Т-образни направляващи. Работите независимо дали сте у дома, на място или в промишлени условия, вие със сигурност ще намерите тези тройниковые болтове с резба задоволителни, ефективно и са подходящи за вашия проект. В състояние да издържат на силен въртящ момент при интензивна употреба и не ще бъдат лесно отстранени или прекалено заздравее.