Професионален Татуировочный подкранова греда Картечница Изрязани 10 Оберточных Намотки Ръчна изработка за Татуировка-Лайнери Страхотна Доставка за Професионалн?
  • New

Професионален Татуировочный подкранова греда Картечница Изрязани 10 Оберточных Намотки Ръчна изработка за Татуировка-Лайнери

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Работи безпроблемно】 Стандартен меден проводник с 10 макари и стойността на капацитет 47 icf осигурява стабилна работа на машинатаОтскок стабилен, а на задната седалка трайно, подходящо за. 【ОТЛИЧНА производителност】 Татуировка-пистолети Произведени от висококачествена сплав със специална обработка на повърхността и красив външен вид.Ергономична рамка има добър баланс и устойчивост. 【TATTOO GUN SPRING】 Осигурява висока степен на гъвкавост, силна еластичност, висока твърдост, лесно се повреждат.Лесно е да се боядиса, което позволява внимателно да рисуват и деликатно да се съгласуват. 【Лесно окрашиваемый】Обичай masted двигател е увеличил въртящ момент при по-малко стрес.Тази машина може да се използва както за перушина, облицовка, така и за оцветяване на по-големи площи. 【ПЛАВНИ ЛИНИИ 】 Татуировка-машината работи стабилно, единни скорост, плавни линии, лесно да се боядиса, намаляване увреждане на кожата.Подходящ за всички видове татуировочных дръжки и татуировочных игли.Спецификация : Функции : Стандартни медни проводници с 10 макари и стойността на капацитет 47 справедливост, машината работи стабилно.Изработен е от качествена сплав, стабилен и траен в употреба.Стабилна производителност, бърза термодиффузия и устойчиви на висока температура.Отскок стабилен, а на задната седалка трайно, подходящо за шейдера.Подходящ е както за начинаещи, така и за професионални татуировщиков.Параметри : Тип на продукта : Машина за шейдирования татуировки Материал : Сплавцвет : както е показано на изображенииобмотка : 10 Обертканапускное напрежение : 6 Врабочее напрежение : 7-9 В Комплект : 1 * Машина за шейдирования татуировки Забележка : Фигура сонда на татуировка-машини може да бъде произволно.

Features:
The standard 10 coil copper wire and 47uf capacitance value, the machine operates stably. :
Made of quality alloy material, stable and durable to use. :
Stable performance, rapid thermal diffusion and high temperature resistance. :
The bounce is stable and the back seat is strong, suitable for shader. :
Suitable for beginners as well as professional tattooists.:
Specification:
Item Type:
Tattoo Shader Machine
Material:
Alloy
Color:
As the Picture Shows
Coil:
10 Wrap
Starting Voltage:
6V
Working Voltage:
7-9V
Package List:
1 * Tattoo Shader Machine:
Note:
The tattoo machine coil pattern may be random.