JEUCLEL 20 бр. Комплект ключове за Стопорной Гайки за джанти за Porsche, VW Touareg, Комплект Адаптери за Стопорной Гайки на колелата, Инструмент За Премахване система против кр?
  • New

JEUCLEL 20 бр. Комплект ключове за Стопорной Гайки за джанти за Porsche, VW Touareg, Комплект Адаптери за Стопорной Гайки на

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Универсален набор от края инструменти】 Набор от ключове за джанти стопорных гайки от 20 броя е съвместим с Porsche, VW Touareg и се използва за премахване и инсталиране на колесни средства против кражба на гайкиСпестете много пари, ако го купите.Но той не е подходящ за всички модели на Porsche, моля, проверете внимателно дали резба върху снимката на продукта дърворезба на вашата автомобилна гума, преди да купите. 【20 Различни Контакти】 Този набор от контакти включва 20 различни контакти за съвместимост с голям брой модели на Porsche. 【Високо качество】 е Изработена от висококачествени материали, той е здрав, устойчив на абразия, защитен от ръжда, корозия и така нататък. осигурява по-дълъг експлоатационен живот. 【Лесно да носите със себе си】 Внимателно опаковани в выдувной пластмасов калъф за носене, той бързо се доставя и удобен за съхранение. 【Услуги】JEUCLEL се стреми да предостави максимално професионални услуги, за да можете да сте сигурни в нашия качество.Ако имате някакви въпроси, моля пишете ни.Ние ще ви предоставим най-доброто решение. 【Универсален набор от края инструменти】 Набор от ключове за джанти стопорных гайки от 20 броя е съвместим с Porsche, VW Touareg и се използва за премахване и инсталиране на колесни средства против кражба на гайки.Спестете много пари, ако го купите.Но той не е подходящ за всички модели на Porsche, моля, проверете внимателно дали резба върху снимката на продукта дърворезба на вашата автомобилна гума, преди да купите. 【20 Различни Контакти】 Този набор от контакти включва 20 различни контакти за съвместимост с голям брой модели на Porsche. 【Високо качество】 е Изработена от висококачествени материали, той е здрав, устойчив на абразия, защитен от ръжда, корозия и така нататък. осигурява по-дълъг експлоатационен живот. 【Лесно да носите със себе си】 Внимателно опаковани в выдувной пластмасов калъф за носене, той бързо се доставя и удобен за съхранение.