Контейнер за подправки CUJUX Стъклена бутилка за подправки С въртящ се капак на Съда за подправки Инструмент Лесно моющийся домакинство (Цвят: E, размер: както е показ?
  • New

Контейнер за подправки CUJUX Стъклена бутилка за подправки С въртящ се капак на Съда за подправки Инструмент Лесно моющийся

BGN 17.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Има прозрачен корпус, за да помогне за идентифициране на съдържанието муА резьбовая наставка помага да се запечата аромат, не се разлива му.Пыленепроницаемый, му е лесно да се получи и затваряне, а също така той спестява място.Изработен е от пластмаса и стъкло, за да се гарантира устойчивост.Този продукт е подходящ за рафтове за подправки, шкафове, организаторите, чекмеджета и т. Има прозрачен корпус, за да помогне за идентифициране на съдържанието му.А резьбовая наставка помага да се запечата аромат, не се разлива му.Пыленепроницаемый, му е лесно да се получи и затваряне, а също така той спестява място.Изработен е от пластмаса и стъкло, за да се гарантира устойчивост.Този продукт е подходящ за рафтове за подправки, шкафове, организаторите, чекмеджета и т., Описание : Прозрачен корпус помага за идентифициране на съдържанието и накрайник с резба осигурява херметичност аромат, без разлив, му е лесно да се получи и затваряне, а също така ви спестява място. Изработен е от пластмаса и стъкло, за да се гарантира устойчивост. Този продукт е подходящ за рафтове за подправки, шкафове, организаторите, чекмеджета и др. Параметри на продукта Материал : полипропилен + стъкло Приложимо място : кухня Цвят : зелен, син, розово Размери : 5,5 см x 10,3 см Стил : 2 бутилки за подправки Приложими хора : публично опаковка включва : съд за подправки * 1 бр. (с изключение на други демонстрационни продукти) забележки : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 cm3. Поради материални и технологични проблеми при получаването на стока, ще се усети някаква особена миризма.След измиване сложете го в проветрено място за отстраняване на неприятни миризми.Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж Моля, разберете, благодаря.