Клиновидная възглавница за таблото легла, Мека Кадифена Пълнител за фуги на матрака (0-7 инча), Клиновидная Възглавница за легла, Клиновидная Възглавница за матрак, ?
  • New

Клиновидная възглавница за таблото легла, Мека Кадифена Пълнител за фуги на матрака (0-7 инча), Клиновидная Възглавница за

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

※ Затварят пространствата и държи всичко под контрол : Клиновидная възглавница Triangle Bed затваря разликата между таблата на леглото или на стената, матрак или изножьем, предотвратяване на выскальзывание на такива продукти, като мобилни телефони, детски играчки, дистанционни управленияМожете да го използвате за попълване на пропуските в таблата на леглото, отстрани на леглото или на дивана. ※ Пяна с памет ефект за надеждна поддръжка - Ние използваме пяна с висока плътност за надеждна подкрепа.Дългата клиновидная възглавници от пяна с висока плътност задържа електрода в матрака на място и почти не се движи.Матрак bed wedge лесно се разгъва до първоначалния си размер, след разопаковане и запазва формата си след продължителна употреба. ※ Уникален дизайн дъга - ние използваме ергономичен дизайн, за да пасва на извивката на възглавницата, която помага за намаляване на натиска върху врата и главата и по-добре облегать врата, запълване на празнина.Подобрете качеството на съня. ※ Допълнителни джобове за съхранение - Уникални джобове за съхранение, предназначени за допълнително съхранение на малки предмети, мобилни телефони и дистанционни управления за дистанционно управление на телевизор.Този v матрак попълва на интервали от време, за да не роняли възглавници, домашни любимци и играчки.Този пълнител за легла шевове ще се превърне в чудесно допълнение към домашно съхранение. ※ Дишаща калъф - този калъф може да се пере в машина, невидима светкавица лесно да се заменя с мек, не се навива, не сяда, не избледнява.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви предоставим задоволително следпродажбено обслужване. ※ Затварят пространствата и държи всичко под контрол : Клиновидная възглавница Triangle Bed затваря разликата между таблата на леглото или на стената, матрак или изножьем, предотвратяване на выскальзывание на такива продукти, като мобилни телефони, детски играчки, дистанционни управления.Можете да го използвате за попълване на пропуските в таблата на леглото, отстрани на леглото или на дивана. ※ Пяна с памет ефект за надеждна поддръжка - Ние използваме пяна с висока плътност за надеждна подкрепа.Дългата клиновидная възглавници от пяна с висока плътност задържа електрода в матрака на място и почти не се движи.Матрак bed wedge лесно се разгъва до първоначалния си размер, след разопаковане и запазва формата си след продължителна употреба.