Лебед Запомнящи се Медальони в памет на Прах Държач От Неръждаема Стомана Кремационные Украса за Праха Безкрайно Сърцето си за Любовта Урна, Колиета Погребална Ур?
  • New

Лебед Запомнящи се Медальони в памет на Прах Държач От Неръждаема Стомана Кремационные Украса за Праха Безкрайно Сърцето

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Медицински материал】 Висулка от неръждаема стомана премиум-клас ще Запази спомените за най-добра любов с вас, където и да отидете 【Осъществяване】 Безплатен 20-инчов верига с удлинителем 2 инча, на изискан подарък кутия и комплект за пълнене с нашата миниатюрна фуния и здрава стоманена штифтом можете да се равномерно и лесно влиза окачване.Размер висулки във формата на урна с лебед е H1,22 *W0,63 инча. 【Гаранция за сервизно обслужване】 Нашата цел е да предоставим висококачествени бижута за кремационных урни, които оправдают или надхвърлят вашите очаквания.Ако срещнете някакви проблеми или щети, моля, свържете се с продавача да върне парите или заменя.Ние предлагаме 90-дневна гаранция за връщане на парите, ако срещнете някакви проблеми с качеството.Как да се създаде?Намерете опцията "Коригира", щракнете върху "Конфигуриране сега", след това изберете приятен цвят.Можете да го настроите с помощта на някакъв текст на изселените урна (например, име, дата, благословия, лого).Внимателно проверете съдържанието, предмет на выгравированию, преди пускането на поръчката.Ако потребителски продукт, не отговаря на вашите изисквания, моля, оставете съобщение.Ние също можем безплатно да изрежеш някои символи и графики.Моля, оставете съобщение, за да ни уведоми, ако се наложи.Пратката включва 1 бр. подарък кутия 1 бр. висулка във формата на урна от неръждаема стомана, 1 бр. Верижка от неръждаема стомана 1 комплект комплекти за попълване на фуния 1 бр. Отвертка, Като попълните кремационные украса? Развийте резба на бала на витлото.Поставете на отвора на фунията така, че тя да съвпада с отвора на кулон.Попълнете окачване на 80%, за да се уверите, че завийте отново ще си дойде на място.Уверете се, че темата изглежда чиста, и вкрутите / премахване на бала, за да се уверите, че е правилно да се затваря.