CARLIBER Лигав Монтиране на куката 10 бр., Трайни Самозалепващи Стенни куки, Тежкотоварни Лепкава Куки за закачване, за Многократна употреба Водоустойчив Лепило Куки, П?
  • New

CARLIBER Лигав Монтиране на куката 10 бр., Трайни Самозалепващи Стенни куки, Тежкотоварни Лепкава Куки за закачване, за Многократна

BGN 12.25

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Подходящи за различни повърхности : Широко се използва за различни повърхности като тухла, стъкло, метал, дървена врата, планк, метал, неръждаема стомана, особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките ★ Мъдро приложение : Тези лепкава стена са подходящи куки за окачване, в банята, на улицата, в кухнята, за декорация, включително тавана куки, куки за дрехи, кукички за ключове, кука за растенията, кука за хавлиени кърпи, куки за картини. ★ Самозалепващи куки-държач за кърпи за дома, кухни, офиси, съблекални, шкафове за чинии, врати, шкаф за съхранение или за плочки за мивка и на други места. ★ Стенен монтаж включва в себе си всички подробности, за да инсталирате, не се изисква тренировка и винт, супер самозалепващи стикери за стена. ★ Опаковка : Лигав монтиране на куката (опаковка от 12 броя). ★ Подходящи за различни повърхности : Широко се използва за различни повърхности като тухла, стъкло, метал, дървена врата, планк, метал, неръждаема стомана, особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ★ Мъдро приложение : Тези лепкава стена са подходящи куки за окачване, в банята, на улицата, в кухнята, за декорация, включително тавана куки, куки за дрехи, кукички за ключове, кука за растенията, кука за хавлиени кърпи, куки за картини. ★ Самозалепващи куки-държач за кърпи за дома, кухни, офиси, съблекални, шкафове за чинии, врати, шкаф за съхранение или за плочки за мивка и на други места. ★ Стенен монтаж включва в себе си всички подробности, за да инсталирате, не се изисква тренировка и винт, супер самозалепващи стикери за стена. ★ Опаковка : лигав монтиране на куката (опаковка от 12 броя). Характеристики : - Здрава многократна употреба безпроблемно монтиране на куката самозалепващи куки-пръчки закачалка за баня и кухненски аксесоари домашен органайзер Функции : - 1.