Индивидуален Персонализирани U-диск Индивидуален Персонализирани Масивна Дървена USB устройство с лазерно гравирани USB-скоростна Сватбена церемония, създаден от к?
  • New

Индивидуален Персонализирани U-диск Индивидуален Персонализирани Масивна Дървена USB устройство с лазерно гравирани USB-скоростна

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Персонализирани дървени USB флаш-памет - Безплатен персонализирани дизайн, гравирани с лазер на USB флаш памет и кутия за снимкиКласическа и елегантна дървена usb стик и кутия могат да бъдат гравирани с лого, дизайн или с други думи желания.Това може да е много уникален и впечатляващ изненада. ??Кликнете върху "Преглед на всички възможности за пазаруване", можете да спестите 20%. ?Перфектен подарък за поръчка - Выгравируйте желаното име, датата, мястото, характера, празник и т., На USB-памет е лесна изработени по поръчка на дървени USB устройство може да се превърне в по-запомнящ се, това е защо тя е толкова популярна.На Коледа, сватба, фотосесия, двойка, годишнина, участието, Ден на бащата, Ден на майката.Той е отличен за съхранение на видео, снимки, музикални файлове или документи. ??Кликнете върху "Преглед на всички възможности за пазаруване", можете да спестите 20%. ?Класически и елегантен дизайн - Дървена USB : 2,36 х 1,1 х 0,4 инча, дървена кутия : 3,22 х 2,1 х 0,75 инча, опаковка : едно парче USB с дървена кутия.Можете да настроите лого върху кутията и USB, а също така да изберете набор от шрифтове, не повече от 50 знака. ? Се надяваме на сътрудничество - Ние сме специализирани в предоставянето на потребителски USB-памети.Голям брой поръчки за сватби, партита, корпоративни събития.Моля, оставете ни съобщение.Ние с нетърпение очакваме да се дългосрочно сътрудничество. ?Забележка : Обикновено на компютъра има USB драйвер за свързване и възпроизвеждане от USB.Ако на вашия компютър е инсталирана версия на XP или 2 K или по-висока, USB работи без драйвери.Ако на компютъра ви не е инсталиран на USB драйвер за USB не може да се прочете.Свържете се с мен по електронна поща и въведете вашата компютърна система, за да мога да помогна да се намери съвместим драйвер. ?Персонализирани дървени USB флаш-памет - Безплатен персонализирани дизайн, гравирани с лазер на USB флаш памет и кутия за снимки.Класическа и елегантна дървена usb стик и кутия могат да бъдат гравирани с лого, дизайн или с други думи желания.Това може да е много уникален и впечатляващ изненада. ??Кликнете върху "Преглед на всички възможности за пазаруване", можете да спестите 20%. ?Перфектен подарък за поръчка - Выгравируйте желаното име, датата, мястото, характера, празник и т., На USB-памет е лесна изработени по поръчка на дървени USB устройство може да се превърне в по-запомнящ се, това е защо тя е толкова популярна.На Коледа, сватба, фотосесия, двойка, годишнина, участието, Ден на бащата, Ден на майката.Той е отличен за съхранение на видео, снимки, музикални файлове или документи. ??Кликнете върху "Преглед на всички възможности за пазаруване", можете да спестите 20%. ?Класически и елегантен дизайн - Дървена USB : 2,36 х 1,1 х 0,4 инча, дървена кутия : 3,22 х 2,1 х 0,75 инча, опаковка : едно парче USB с дървена кутия.Можете да настроите лого върху кутията и USB, а също така да изберете набор от шрифтове, не повече от 50 знака.