Поставка за монтиране на телевизора ZLASS Стенен Монтаж Багажник за телевизор, Домашно Хол 60/65/75 Инча Заден Сгъваем Скоба за телевизори, Конферентна Зала Тежкотоварн?
  • New

Поставка за монтиране на телевизора ZLASS Стенен Монтаж Багажник за телевизор, Домашно Хол 60/65/75 Инча Заден Сгъваем Скоба

BGN 21.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Интелигентно управление на електрически закачалка, силна мощност, няколко контроли и голяма носеща способност. Двустранно управление на вдигане и спускане с един бутон, увеличаване на ъгъла на завоя, ъгъла на завоя е 0 ~ 85 °. Приложимо разстояние между инсталационните отвори : в рамките на 600 * 400 мм. Този монтиране на стена за монтиране на телевизора е много здрав и издръжлив, както и неговата носеща способност, е много висока. Ергономичен дизайн регулира съответния ъгъл на видимост, ефективно намаляване на натоварването на шиен отдел на гръбначния стълб. Интелигентно управление на електрически закачалка, силна мощност, няколко контроли и голяма носеща способност. Двустранно управление на вдигане и спускане с един бутон, увеличаване на ъгъла на завоя, ъгъла на завоя е 0 ~ 85 °. Приложимо разстояние между инсталационните отвори : в рамките на 600 * 400 мм. Този монтиране на стена за монтиране на телевизора е много здрав и издръжлив, както и неговата носеща способност, е много висока. Ергономичен дизайн регулира съответния ъгъл на видимост, ефективно намаляване на натоварването на шиен отдел на гръбначния стълб.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Име на продукта : Монтиране на стена за монтиране на стойка за телевизор Материал изделия : холоднокатаная стомана максимално натоварване : 40 кг Съвместим размер на телевизора : "32-70'1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Изключва елементи, различни от поставка за телевизора, както е показано на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че може да има малка разлика в цвета се дължи на различни монитори, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, приемете, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.