LTWOL Дръжка за лак за нокти за кучета - бързо съхнещи Дръжки За Лак за нокти за кучета 3 Мат цветове (Лилаво-виолетово, Голям червен, розов), Защитен Лак за нокти за куче?
  • New

LTWOL Дръжка за лак за нокти за кучета - бързо съхнещи Дръжки За Лак за нокти за кучета 3 Мат цветове (Лилаво-виолетово,

BGN 6.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ЛАК ЗА НОКТИ за кучета - ДОБАВИ на ШЕГА в ЖИВОТА】да Използва лак за нокти и за кучета за оцветяване на ноктите на вашето куче в ярки цветове - това е забавноДръжка за лак за нокти за кучета quick dry 3 модели Сладки и забавни популярните цветове (лилаво-виолетово, голям червен, розов) за да отговарят на вашия творчески потенциал, лак за нокти за кучета е безвреден и интересен за домашен любимец, който се счита за член на семейството. 【Бързо сушене без очаквания】 Быстросохнущий лак за нокти за кучета, тествана, дръжка за быстросохнущего лак за нокти за кучета може да бъде напълно суха, за 8 секунди, не е нужно през цялото време да запази крачетата на вашето куче и изчакайте, докато лак за нокти изсъхва, не е необходимо дори да се взриви, за да го изсуши, опитайте го за вашия домашен любимец сега!. 【Защитен лак за нокти за кучета】 за Да реши вашите опасения по отношение на безопасността на кучета, защитен лак за нокти за кучета, една година След изследвания е направен лак за нокти за кучета, който е безвреден и доставя удоволствие кучета, независимо от това колко пъти кучето ближе ноктите на краката си, няма проблем, лак за нокти за кучета е изцяло на водна основа. 【Идеално покритие за тъмните нокти】 дръжка-лак за нокти за кучета quick dry е 100% оригинално цветово покритие, независимо от това дали са черни или кафяви нокти, лак за нокти за кучета може да са ги оцвети.Можете също така да използвате бял приоритет слой, за да направи цветовете още по-ярка, че е идеален за изграждане на модерни ноктите със собствените си ръце. 【Активирайте мека дюза - пискюл, готов за употреба С отворена капачка】 за Да е на върха на мека четка остава мастилото в писалката за лак за нокти dog прилага нов процес на натрупване на мастило, така че на върха на четката винаги пълни с мастило. При първото използване на два пъти леко се разклаща, за да мастило е по-голям.