Набор от Татуировочных Дръжки LISONGZIZHI Комплект за Татуировки, Определени за Ротационен Татуировка-машина с Блок захранване на Касети Игла 10 Хартия за прехвърляне н?
  • New

Набор от Татуировочных Дръжки LISONGZIZHI Комплект за Татуировки, Определени за Ротационен Татуировка-машина с Блок захранване

BGN 57.17

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✨【Пълен комплект дръжки за татуировки】 Пълен комплект дръжки за татуировки продължителна работа, ниско ниво на шум, продължителна стабилност, ниско теглоСъвместим с всички игли за татуировочных касети.В комплект дръжки за татуировки е включен 1 бр. на въртящата се дръжка за татуировки, 1 захранване с кабел, 10 игли за касети, 2 переводные хартия, 1 кожа за практика. ✨【Висококачествени материали】 Дръжка за татуировка-на пишеща машина е изработена от алуминиева сплав за по прецизен технологията CNC.Тази дръжка за татуировки има мощен мотор и подобрена система скоростна кутия.Лек дизайн, предназначени за облицовка и перушина, която осигурява комфортно нанасяне на татуировка. ✨【Мощен двигател】, Благодарение на вградения по-мощния двигател без ядро максимална работна мощност възлиза на 11 Век Иглата може да скача назад, а ход може да достигне 3,5 мм. ✨【ЛЕКОТАТА НА използване и широкото прилагане на】 Благодарение на вградената литиева батерия татуировочная дръжка лека и изключително портативна.Вградена дръжка за татуировка-на пишеща машина може да бъде съвместима с повечето захранвания и игла форма на тонер касети. ✨【Идеален подарък】 Това красиво опаковани, комплект за татуировки, който можете да използвате и като подарък - чудесен избор.Той не само разполага с отлични работни характеристики, но и има красива опаковка.Вие ще получите много удобен и полезен дело. ⭐ МОЩЕН двигател : регулируемо напрежение 7-11 В, с висока мощност, лесно да изберете желаната скорост, машината работи стабилно, лесно да се боядиса, чудесен ефект за запазване на цветовете. ⭐ Ергономичен дизайн : Завъртане на дръжката за татуировки има противоскользящую бразда, която притежава отлични нескользящим ефект.Не се уморява след продължителна употреба, по-безопасни за използване.Съвместими с 99% от игли за касети с мастило за татуировки, представени на пазара.

Item Type:
Wireless Rotary Tattoo Pen
Material:
Aluminum Alloy, Electronic Components
Process:
CNC integrated engraving
Needle Stroke:
Approx 3.5mm
Battery Interface:
Type C interface (USB C)
Use Time:
It can work continuously for 6-8 hours
Charging Time:
It can be fully charged in about 2-3 hours when the battery is exhausted.
Operating Voltage Range:
7-11V Voltage
Package Include:
1 Tattoo Machine Pen:
1 Power Supply With Cable:
10 Cartridges Needles:
2 Transfer Paper:
1 Practice Leather :