RJ-45 Cat5e Cat6 кабелна Мрежа Ethernet Капака на Багажника, За премахване на напрежението Защита конектор 100 Бр. (черен)
  • New

RJ-45 Cat5e Cat6 кабелна Мрежа Ethernet Капака на Багажника, За премахване на напрежението Защита конектор 100 Бр. (черен)

BGN 4.64

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Калъф RJ-45 предпазва мрежата на конектора от прах и окисление, влага, предпазва от въздействието на каучук мрежов кабелУдлините на министерството на отбраната-щекер, например, защитавайки го от прах, завъртане или дори отламывания.Подходящ за Cat5/Cat5e/Cat6. Ще ви помогне да почистите вашия гардероб.Материал : мек PVC пластмаса. Калъф RJ-45 предпазва мрежата на конектора от прах и окисление, влага, предпазва от въздействието на каучук мрежов кабел.Удлините на министерството на отбраната-щекер, например, защитавайки го от прах, завъртане или дори отламывания.Подходящ за Cat5/Cat5e/Cat6. Ще ви помогне да почистите вашия гардероб.Материал : Мека пластмаса от PVC.Тези предпазни капачки за облекчаване на напрежението с кабели RJ-45, Cat5 E, Cat6, предназначени за защита на мрежовия конектор от прах, откручивания или на работното място захващане на кабела.Това ще удължи срока на експлоатация на модерен щепсела и ще ви помогне да почистите гардероба.Моля, не забравяйте да се носят обувки на кабел, преди да се свържете с министерството на отбраната, ако правите обратното на това действие, няма да могат да се носят обувки.