Zerodeko Строга Кофа Диспенсер за Зърно Контейнер за Ориз Контейнер за люспи Кофа за 5 Литра Кофа за Почистване на Къмпинг Кофа Кофа с топки Кондензат Контейнер за пери?
  • New

Zerodeko Строга Кофа Диспенсер за Зърно Контейнер за Ориз Контейнер за люспи Кофа за 5 Литра Кофа за Почистване на Къмпинг Кофа

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Индустриални кофи : Гладка повърхност, компактен, но с голям капацитет, те няма да отнеме много мястоКофи за парцал : Държач за прах за пране ще помогне да се запази всичко необходимо за пране в чистота и сухота. Лъжичка и е включено в комплекта.Капацитет на измиване : Тя също е идеална за различни продукти, включително супи, съхранение на кухнята, за приготвяне на храна, брашно, варено месо и ориз.Кофа за стръв : Кофа за прах за пране също има странични дръжки, така че лесно можете да го транспортират, където и да отидете.Органайзер за прах за пране : Гладка повърхност, компактен, но с голям капацитет, той не ще отнеме много място.Пратката включва 1 х пластмасова кофа Характеристики -Цвят : бял Контейнер за прах за пране -Материал : Пластмасова кутия за прах за пране -Размер : 26,00 X24,00 X24,00 см/10,22 X9,43 X9 кофа за храна с капак. - Кофа за прах за пране също има странични дръжки, така че лесно можете да го преместите на всяка кутия за прах за пране. -Капацитет : органайзер за почистващ препарат на прах с обем 10 литра - Той също така е идеален за съхранение на различни продукти, включително супи, кухненски прибори, кутии за готвене, брашно, варено месо и ориз, кутии за блажна боя. - Това е кофа за прах за пране е подходящ за съхранение не само на прах за пране, но и кофи за швабр с препарат за почистване. - Използване на отличен материал от хубава пластмаса и фина работа, здраво и практично е пластмасова кофа за съхранение. - Държач за прах за пране ще помогне да се запази всичко необходимо за пране в чистота и сухота. В комплекта също така влиза лъжичка на прах за пране с дръжка.Информация за стоки Комплексно сервизно кофа може да се използва за съхранение прах за пране.опаковка сапун Е кофа, изработени от висококачествен материал, който е трайна употреба. кухненски филтъра за хранителни продукти Гладка повърхност и цвят придават нежен и красив външен вид.