ABOOFAN Home Decor Начало Декор Стъклени Мозаечни Влакчета САМ Набор от Каботажните за по инерция кораби Набор от Форми за по инерция кораби От Смола Поставка за Чаши САМ Д?
  • New

ABOOFAN Home Decor Начало Декор Стъклени Мозаечни Влакчета САМ Набор от Каботажните за по инерция кораби Набор от Форми за

BGN 7.85

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА】В комплект с форма е включено всичко необходимо за производство на подложки от смолаПриложените фрези-подложки, въз основа на банките за смесител, зърнени храни и много други достатъчно, за да можете да започнете. 【Стартов пакет за начинаещи】 Смола кристално чиста, нетоксичная, устойчиви на uv, изделия от отвержденной катран твърди като камък, вашата работа е от смола може да се съхранява дълго време. 【Прекрасен подарък】 Изработен от устойчив на дърво, пластмаса, етилов лепило и прах материали, практичен и е трайна. 【Многофункционална красиви и трайни подложки】 Подходящи за дома, хотела, ресторанта стойка за маса, подложки за чаши, подложки за прибори за хранене. 【Лесна употреба】 изящна изработка осигурява практичен и изискан домакински подложка за чаши, много практичен.Можете да се насладите на занимания със собствените си ръце заедно с децата си.Описание Набор от каботажните "Направи си сам", набор от форми за каботажните от смола, топлоизолационна поставка за чаши, декор за постелки за под от плочки мозайка "Направи си сам", на дървена поставка, декор за постелки за под от плочки мозайка Особености - Материал : дърво, пластмаса, етилов лепило, прах - Цвят : различни цветове Размер : 15,5 см Предпоставка включва 1 подложка за чаши, 1 комплект мозаичных стикери, 1 Комплект етилов лепило, 1 гъба за почистване, 1 комплект за смесване, 1 купа за лепило, 1 х лъжица.