Сигурна Тънки игли за инсулин дръжки 6 мм, 31 Г (1/4 x 0,25 mm) Тонкостенная технология за Безболезнена инжекция 100 бр. /Кутия
  • New

Сигурна Тънки игли за инсулин дръжки 6 мм, 31 Г (1/4 x 0,25 mm) Тонкостенная технология за Безболезнена инжекция 100 бр.

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕВЪЗХОДНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Канюла с тройно скосом за оптимална перфорация и лесно проникванеТЕХНОЛОГИЯ на АДХЕЗИЯ на СИЛИКОНОВО МАСЛО : Дължимата лубрикант на външната и вътрешната игла осигурява удобна инжекция.ТЕХНОЛОГИЯ на ТЪНКОСТЕННИ СТЕНИ : по-Малко усилия натискане намалява болката при инжектиране и продължителността на инжектиране, значително намалява риска от изтичане на инсулин.Универсален дизайн : Промишлен дизайн на винта осигурява удобно носене на повечето инсулин дръжки. Елегантен дизайн на винта защитава резба на инсулинова писалка. ГАРАНТИРАНО удовлетворение : 100% гаранция за връщане на парите без проблем.Ако вас не се задоволява с игла за инсулин дръжки, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Никакви проблеми не е определена.ПРЕВЪЗХОДНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Канюла с тройно скосом за оптимална перфорация и лесно проникване.ТЕХНОЛОГИЯ на АДХЕЗИЯ на СИЛИКОНОВО МАСЛО : Дължимата лубрикант на външната и вътрешната игла осигурява удобна инжекция.ТЕХНОЛОГИЯ на ТЪНКОСТЕННИ СТЕНИ : по-Малко усилия натискане намалява болката при инжектиране и продължителността на инжектиране, значително намалява риска от изтичане на инсулин.Универсален дизайн : Промишлен дизайн на винта осигурява удобно носене на повечето инсулин дръжки. Елегантен дизайн на винта защитава резба на инсулинова писалка. ГАРАНТИРАНО удовлетворение : 100% гаранция за връщане на парите без проблем.Ако вас не се задоволява с игла за инсулин дръжки, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Никакви проблеми не е определена.