36 бр. Дръжка джойстик за контролер Ps5 Ps4, Силиконови облицовки за палец, Капачка на аналогов джойстик за Playstation 5, контролер за Playstation 4, контролер за Xbox 360, Xbox One (36 бр. Ра?
  • New

36 бр. Дръжка джойстик за контролер Ps5 Ps4, Силиконови облицовки за палец, Капачка на аналогов джойстик за Playstation 5,

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Много издръжлив материал : изработен е от екологично чист висока якост на силиконов каучук, занасяне Силиконов материал е с отлична вентилация, така че палеца си по време на игра не е лесно изпотяване, много по-лесно да изпълнява точно прицеливание, завой или движение.Различна височина на : различна височина и различни видове дръжки джойстик могат да бъдат свободно подбрани за различни игри, ще могат да работят по-добре в играта.Защита на джойстик : продължителната употреба, лесно причинява износване джойстик силиконов калъф може ефективно да се предотврати износване.В сравнение с твърдите джойстика, меки силиконови дръжки осигуряват приятна на допир и подобрява процесът на игра. различни стилове : 36 бр. джойстиковых дръжки ps4/ps5 различни цветове и стилове, те ще ви осигури с различен избор и игрите.Също така те ще станат добри подаръци за вас.и можете да ги споделите с приятелите си, е добър избор.Широко приложение : прецизионное производство, благодарение на своята висока еластичност, може да се прилагат и за ръководителите на ps4/ps5 Playstation 5, Playstation 4, XBox 360, XBox One, Xbox series X /S. много издръжлив материал : изработен е от екологично чист висока якост на силиконов каучук, занасяне. Силиконов материал е с отлична вентилация, така че палеца си по време на игра не е лесно изпотяване, много по-лесно да изпълнява точно прицеливание, завой или движение.Различна височина на : различна височина и различни видове дръжки джойстик могат да бъдат свободно подбрани за различни игри, ще могат да работят по-добре в играта.Защита на джойстик : продължителната употреба, лесно причинява износване джойстик силиконов калъф може ефективно да се предотврати износване.В сравнение с твърдите джойстика, меки силиконови дръжки осигуряват приятна на допир и подобрява процесът на игра. различни стилове : 36 бр. джойстиковых дръжки ps4/ps5 различни цветове и стилове, те ще ви осигури с различен избор и игрите.Също така те ще станат добри подаръци за вас.и можете да ги споделите с приятелите си, е добър избор.