Meilzer Подложка за Нюхания домашни любимци, за Кучета, Играчка-Пъзел във формата на Таралеж, Голяма Подложка за Нюхания с Скрипучими Гъби, Преносим Подложка за Изкопа?
  • New

Meilzer Подложка за Нюхания домашни любимци, за Кучета, Играчка-Пъзел във формата на Таралеж, Голяма Подложка за Нюхания с

BGN 19.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Когато кучето яде твърде бързоКогато вали, кучетата не могат да излязат да играят.Да си миете зъбите на вашето куче, докато тя си играе с играчка-главоблъсканица за кучета. 【Бавно ясла】Ако кучето винаги яде твърде бързо, препоръчваме ви да опитате тази подложка за снаффла.Тази подложка за нюхания имитира среда, в която кучето естествено се произвежда храна, ефективно забавя процеса на хранене домашен любимец, предотвратяване на проблеми с храносмилането. 【Играчки-пъзели за кучета】 В комплект с пищащей играчка във формата на таралеж и две взаимодействие играчки във формата на гъби ще могат да се забавляват със своите кучета.При една покупка ще получите двойно удоволствие. 【Заемат кучето си】 Форма във формата на цвете, в средата на подложка за хранене може да затворите големи парчета храна.Подложка за хранене на кучета има различни форми, подходящи за малкия размер на ястия.Просто крият храна в пъзели за кучета, осигуряване на лесна употреба за лакомства и лека закуска. 【Е идеално подходяща за всички кучета】 Размера на големия подложка за нюхания е 31 х 19 инча, което е идеално за всички породи кучета.Конструкция колан с липучками помага сгъване или да закача подложка за дресура на кучета. 【Лесно се пере и се съхранява】 Играчка за копаене на кучета е изработена от руното, годни за машинно или ръчно пране.Освен това, тази подложка за нюхания големите кучета могат да се разпаднат и лесно да сложите в чантата за съхранение.Не се колебайте да го вземете със себе си на пътешествие.Прекрасен подложка за нюхания стимулира силното обоняние на кучетата и е създаден, за да стимулира естествените инстинкти на кучето да се добива храна, чрез симулиране на лов за храна в тревата и полета.Можете да видите, че от кучешки подстилках за нюхания има много места за поставена хранене, в които можете да скриете лакомства с различни размери, което ще достави удоволствие на вашето куче, както и подложка за хранене на кучето може да е ефективно забавят скоростта на ядене на храна, домашен любимец, за предотвратяване на проблеми с храносмилането.