Четка за Тоалетна от Латунного материал с Монтиране на стена И Титуляр За Съхранение в Банята, Набор от Четки за почистване на Тоалетната чиния Инструмент За Дълбо?
  • New

Четка за Тоалетна от Латунного материал с Монтиране на стена И Титуляр За Съхранение в Банята, Набор от Четки за почистване

BGN 43.52

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❀Стенен държач Материал : Изработен е от висококачествен месинг, здрава латунная конструкция осигурява качество и дълготрайност ❀Дизайн : Модерен дизайн и изключителна изработка.Държач за тоалетна четка Поддържа ред във Вашата тоалетна.Конструкция за монтиране на стена също спестява много място в банята и умывальне. ❀ Високо качество : Тази четка ilet има добра и здрава бяла четка за почистване на чашата ilet.Джанти и други трудно достъпните места. ❀ Лесна инсталация : всички аксесоари са включени в комплекта.Продуктът е лесен за инсталиране.Можете да организирате и да го украсят за една лесна стъпка. ❀ По всякакви въпроси, моля, свържете се директно с нас, вие ще получите отговор в рамките на 12 часа, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си. ❀Стенен държач Материал : Изработен е от висококачествен месинг, здрава латунная конструкция осигурява качество и дълготрайност. ❀Дизайн : Модерен дизайн и изключителна изработка.Държач за тоалетна четка Поддържа ред във Вашата тоалетна.Конструкция за монтиране на стена също спестява много място в банята и умывальне. ❀ Високо качество : Тази четка ilet има добра и здрава бяла четка за почистване на чашата ilet.Джанти и други трудно достъпните места. ❀ Лесна инсталация : всички аксесоари са включени в комплекта.Продуктът е лесен за инсталиране.Можете да организирате и да го украсят за една лесна стъпка. ❀ По всякакви въпроси, моля, свържете се директно с нас, вие ще получите отговор в рамките на 12 часа, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Вие търсите за по-Здрава и Качествена Дизайнерски четка за тоалетна?Тогава, моля, съсредоточете се върху тоалетната зъби и держателе Nu An YI!С нашата четка за тоалетна Вашата Баня ще изглежда страхотно и ще направи почистването на тоалетната е приятна и не изисква усилия! 1.