Скинове за практикуване на татуировка - 2 елемента Фалшива Кожата за нанасяне на татуировка 15x20x0,1 С двойни страни От Дебел Мек силикон На гърба си цялата, Фалшиви Ск?
  • New

Скинове за практикуване на татуировка - 2 елемента Фалшива Кожата за нанасяне на татуировка 15x20x0,1 С двойни страни От

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Суперценные спортни скинове】 Включва 2 празни обвивки татуировкиТези фалшиви татуировка-кожи са с размери 15 х 20 инча (38 см. * 51 см) и дебелина 3 мм. 【Текстура на кожата】Кожа за татуировки-на практика е изработена от висококачествен силикон, с структурата, наподобяващи човешката кожа.Мек и еластичен, него не е лесно да се прекъсне.Създаване на реалистични сцени татуировки, които ще ви помогнат по-добре се научи да нанасят татуировки на различни части на тялото. 【Двустранно използване на】 Предната и задната страна на кожата за практикуване на татуировки празни.Може да се използва и от двете страни, спестяване на ресурси и спестяване на пари. 【Подобряване на умения за прилагане на татуировки】 Изкуствена кожа може да ви помогне да подобрите техниката на нанасяне на татуировки и създаване на нови дизайни на татуировки.Можете да създавате рамка за собствените си кожи за практикуване на татуировки и ги показва като хранилище на произведения на изкуството.Перфектен за начинаещи или опитни татуировщиков. 【Маркови услуга】 Нашата марка YILONG се стреми да създаде добър имидж на марката чрез осигуряване на 30 дни, без причина за връщане или замяна.Ако не сте доволни от нашите практически скинами, моля, свържете се с нас, за нас е голяма чест за решаване на проблема.