ARIOSOX 2 опаковки Сверхпрочных Лепило Куки, Водоустойчив Куки за кърпи, Шапки за душ, халат от неръждаема Стомана в Банята, Кука за кабинет, Монтиране на стена за дома, ?
  • New

ARIOSOX 2 опаковки Сверхпрочных Лепило Куки, Водоустойчив Куки за кърпи, Шапки за душ, халат от неръждаема Стомана в Банята,

BGN 10.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ВИСОКА ТОВАРОНОСИМОСТ】 Тежкотоварни лепило куки с висока адгезивностью и максимално натоварване 15 кг, здрава и надеждна конструкция, която позволява спестяване на повече места и да поддържат реда в помещенията 【Материал премиум-клас】 лепило куки ARIOSOX (лъскав кръгъл профил, без остри ръбове) са изработени от висококачествена неръждаема стомана SUS304, им е лесно да се огъват и те са екологично чисти матирано черно покритие. 【Без пробиване】 куки за халати и кърпи с высокопрочным лепило самозалепващи се, махнете задната част на фолиото и залепете го на чиста гладка повърхност на стените, натиснете за няколко секунди и е по-добре изчакайте 24 часа преди да се използва. 【Водоустойчив И неръждаем】 Тежкотоварни лепило куки ARIOSOX са изработени от неръждаема стомана SUS-304.Осигуряване на качество и издръжливост, както и устойчивост на ржавлению и корозия при продължителна употреба. 【Широко приложение】 чудесно за баня, кухня, хол, спалня, самозалепващи куки, кухненски куки, куки за пердета и т. на Самозалепващи стенни закачалка е съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома. (не е подходящ за тапети или оцветени стени). 【ВИСОКА ТОВАРОНОСИМОСТ】 Тежкотоварни лепило куки с висока адгезивностью и максимално натоварване 15 кг, здрава и надеждна конструкция, която позволява спестяване на повече места и да поддържат реда в помещенията. 【Материал премиум-клас】 лепило куки ARIOSOX (лъскав кръгъл профил, без остри ръбове) са изработени от висококачествена неръждаема стомана SUS304, им е лесно да се огъват и те са екологично чисти матирано черно покритие. 【Без пробиване】 куки за халати и кърпи с высокопрочным лепило самозалепващи се, махнете задната част на фолиото и залепете го на чиста гладка повърхност на стените, натиснете за няколко секунди и е по-добре изчакайте 24 часа преди да се използва.