Заземляющая Чаршаф с Което кабел за Заземяване, Провеждане на мат със заземяване за по-добър сън, добро самочувствие, Помощни средства за сън, за Улесняване на хърк?
  • New

Заземляющая Чаршаф с Което кабел за Заземяване, Провеждане на мат със заземяване за по-добър сън, добро самочувствие, Помощни

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

95% Памук и 5% Сребро петица ♥ ДОБРА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПРОВОДИМОСТ.Този заземен лист и кабел заземяване притежават добра проводимост.Както всички знаем, когато съпротивата е от 1 Ком до 100 Ком, този продукт е провеждащи.Затова ние сме създали съпротивление на кабела на около 100 Ком, за да заземен лист което остава и сигурен.Ако искате да проверите неговата проводимост, моля, запознайте се с инструкциите, отправленными заедно с продукта, или се свържете с нас по електронната поща. ♥ ЗАЗЕМЯВАНЕ - ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ОТКРИТИЕ В ОБЛАСТТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ.Ние - биоэлектрическое същество, и ние можем да получим здраве най-естествени методи, т. да се установи връзка със Земята.Трябва да имате връзка с заземлению.Точно както слънцето ни дава топлина и витамин D, земята ни дава храна и вода, мястото и вечната природна енергия. ♥ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали.Горния материал на този лист със заземяване е изработен от 95% памук и 5% проводими сребърни влакна, комплектът включва 15-крак (3,8 м) провеждане на кабел (прилага към контакт в САЩ).Материалът, от който е изработена чаршаф, се състои от 100% расчесанного памук, който също се различава сверхмягкостью и най-качествени. ♥ НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПО-ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ.Насладете се на по-здрав и дълбок сън и се събуди с усещането за свежест в нашата ЛИСТА за ЗАЗЕМЯВАНЕ, тъй като тя намалява вредното частотное напрежение на тялото и осигурява полезен поток на електроните към цялото си тяло. ♥ НАУКА ЗА ТОВА, КАК ДА СЕ ПОДОБРИ СЪНЯТ.Заземяване използва естествената енергия на земята за подобряване на здравето и благосъстоянието.Земята носи малък отрицателен електрически заряд.Това се дължи на свободните електрони от повърхността му.Когато сте въвели в провеждане на контакт със земята, или стои на нея, боси, или чрез използване на система за заземяване, тази такса се предава на тялото.