2 бр. Метален Ключ за Панел за съхранение, Крепежни Скоби за Всекидневната, Декоративни Въжета, Дървени Полк, Кошница за пазаруване, Шарка, Форма, Държачи, Рамки, на С?
  • New

2 бр. Метален Ключ за Панел за съхранение, Крепежни Скоби за Всекидневната, Декоративни Въжета, Дървени Полк, Кошница за

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рафтове за книги : ❤️ Дизайн във формата на сърце, много модерен и елегантенПлаващ библиотеката : - Прост набор от стенни рафтове, които създават допълнително място в дома или в офиса за поставяне на вази, семейни снимки, колекции, сувенири за спомен или за съхранение на предмети в кухнята, в килера, всекидневна, спалня и т., Метални плаващи стенни рафтове : ❤️ За съхранение работи, книги, списания, растения, цветя и други предмети.Рафтове за съхранение : Изработен е от качествени материали за по-дълга употреба.Срок за кабелна кутия : ❤️ Лесен монтаж и почистване, както и придаващи стил на вашия дом.Рафтове за книги : ❤️ Дизайн във формата на сърце, много модерен и елегантен.Плаващ библиотеката : - Прост набор от стенни рафтове, които създават допълнително място в дома или в офиса за поставяне на вази, семейни снимки, колекции, сувенири за спомен или за съхранение на предмети в кухнята, в килера, всекидневна, спалня и т., Метални плаващи стенни рафтове : ❤️ За съхранение работи, книги, списания, растения, цветя и други предмети.Рафтове за съхранение : Изработен е от качествени материали за по-дълга употреба.Срок за кабелна кутия : ❤️ Лесен монтаж и почистване, както и придаващи стил на вашия дом.Пратката включва 1 x Рафтове за съхранение Характеристики - Цвят : черен. - Материал : желязо и дърво - Лесна инсталация и почистване, както и придаващи стил на вашия дом. - Подходящ за дома, кухни, тераси, украса, кафе, хотел, градина, стени супермаркет, детска. - Изработен от качествен материал за продължителна употреба. - Дизайн с форма на сърце, много модерен и елегантен. - Размер : 30x9x28,5 см - За съхранение работи, книги, списания, растения, цветя и други предмети.Описание на продукта Библиотеки, стелажи за търговски изложения на продукти от Голямо пространство за съхранение, може да ги поставите на поделках, книги, списания, растения, цветове и други предмети.