Стягащ Крем за шия и Fasurid, Против Бръчки, Подобрява Еластичността на кожата, Намалява Бръчките на шията, Хидратиращ крем против Стареене за шия и деколте - Дневен и Н?
  • New

Стягащ Крем за шия и Fasurid, Против Бръчки, Подобрява Еластичността на кожата, Намалява Бръчките на шията, Хидратиращ крем

BGN 7.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Стягащ и стягащ крем за шия и】 - Нашият стягащ крем за шия и стимулира производството на еластин и колаген за увеличаване на еластичността и изглаждане на фините линии и бръчкиТой подхранва и хидратира кожата, бързо теглене на проблемните зони и се прави шията по-тонизирана и млада. 【Хидратиращ крем за шия и】- на Нашия крем за шията може да се подобри състоянието на сухата и скучна на кожата, намаляване на бръчките по шията, да се бори с устойчиви признаци на стареене, включително фини линии, промяна в цвета на кожата и загубата на еластичност.Върнете младостта на шията и зоната на деколтето. 【Анти-ейдж крем против бръчки】 - Ни крем за шия с натурални растителни екстракти съдържа антивозрастные, хранителни и овлажняващи съставки.Той ефективно намалява бръчките, засилва дряблую кожата на шията и стяга линия на брадичката.Получи гладка шията и деколтето и забравете за несовершенствах. 【Безопасно за всички типове кожа】- Ни крем за шия подходящ за мъже и жени с всички типове кожа, включително суха, чувствителна и зряла.Мощни овлажняващи съставки поддържа здрави кожата обновяване и оказват значително подмладяващ ефект върху всички части на тялото, като придава на кожата млад и еластичен вид.Ще ви помогне да се отървете от проблемите с кожата и да се върнете към най-забележителните моменти. 【На удовлетвореността на клиентите】 - Без риск. връщане на парите в рамките на 30 дни.Ние вярваме, че отлично се грижи за кожата трябва да е на разположение на всеки, и нашата мисия се състои в това, да се осигури и като продуктите с най-високо качество, така и най-доброто обслужване на клиентите.Ако не сте напълно удовлетворени просто се свържете с нас.Имаме и гаранция от 30 дни от замяна или пълно връщане на парите ако не сте доволни от нашия продукт.