Пуловер с принтом Nyybw, Всекидневни Тънък Пуловер с дълги ръкави и шарките на Лапи, Женски, мек вълнен плат Пуловер с качулка във формата на Котка, Дамски Блузи с Граф?
  • New

Пуловер с принтом Nyybw, Всекидневни Тънък Пуловер с дълги ръкави и шарките на Лапи, Женски, мек вълнен плат Пуловер с качулка

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❥ Материал : памук идеален за ежедневна употреба, партита, на плажа, клуб❥ Качулки с леопардовым принтом, пуловери, свитшоты са подходящи за целия сезонможете да го носите през годините в комбинация с различни дънки, поли и гамаши.Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.Подходящ както за ръчно, така и машинно пране.Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. Капаци коригиращи. ❥ Материал : памук идеален за ежедневна употреба, партита, на плажа, клуб❥ Качулки с леопардовым принтом, пуловери, свитшоты са подходящи за целия сезон.можете да го носите всичките години, в съчетание с различни дънки, поли и гамаши Пол : женски Дължина : обикновен Стил : всекидневни, модерен Причина : всекидневен, ежедневен се Допуска както ръчно, така и машинно пране на Помещение включва : 1 бр. капаци Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо от светлина и екрана.