KILSPU Вниманието на Водачите количка за голф Могат да Бъдат Пияни Забавно Алуминиева Табела 8x12 в Ретро стил с желязна Рисувани Хората от Бара Пещера Кафе Семеен Гара?
  • New

KILSPU Вниманието на Водачите количка за голф Могат да Бъдат Пияни Забавно Алуминиева Табела 8x12 в Ретро стил с желязна

BGN 3.88

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Размер】 -8 см x 12 см (20 X30 cm) 【Сладък дизайн котки】 Добре обмислена форма на метална тенекиен означения cat ярък и жив, с обилна слоган, така че всеки, който я видя, ще се чувствате интерес и ще остане в добро настроение. 【Материал】 Стенни декоративни табела е изработена от висококачествен калаено-метал.Здрав, не е деформиран.Водоустойчив, огнеупорни, не избледнява на открито. 【Лесна инсталация】 Лидице регистрирай се предлага с 4 предварително предварително пробити дупки по ъглите, може да се монтира върху стената с помощта на ноктите.В комплект включва 5 малки квадратни двустранните band-спин. 【Красива украса】 Тенекеджия означения Cat са подходящи за много места.Реколта ретро метални табели с котки, подходящи за украса на домове, барове, гаражи, клубове, ресторанти, кафенета и т., Дръж този железен плакат в коридора или хола, спалнята, кухнята, за да персонализирате вашия офис или работно място. Размер : 8 "x 12" (20 X30 см) Материал : Пютър метал Функции *♥ Персонални метална табела, красиво стенно изкуство Метална табела с ярък принтом и множество персонални рисунки на избор.Тя е много красива декорация на стени. ♥ Много приложения ✔ Отлична декорация за барове, кафенета, хотели, ресторанти.Създаване на щастлива и спокойна атмосфера. ✔Начало на Разнообразни тематични щампи на метални плакати подходящи за декорация на дома с различни теми, като например плакати с черна котка, тенекеджия означения за домашна кухня, реколта стенни художествени плакати, смешни надписи за декора на банята. ✔Офис Ярки и интересни плакати с твърд печат ще офис весел и ще ви позволи да се отпуснете от скучна работа.Във всеки ъгъл на тази снимка има четири предварително просверленных дупки, които можете да инсталирате на стената с помощта на четири ъглови пирони, на двустранния лепенката или сини пирони.