HUOQB LED Кораб HMS Victory 3D Пъзел Ретро и Модерен Стил, Комплекти от модели на ветроходни кораби, играчка за сглобяване със собствените си Ръце, колекция от модели Десктоп ?
  • New

HUOQB LED Кораб HMS Victory 3D Пъзел Ретро и Модерен Стил, Комплекти от модели на ветроходни кораби, играчка за сглобяване

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Дизайн】: Изграждане и украсяват своя собствена триизмерна занаяти собствените си ръце, 3 D пъзел кораб на ретро и модерен стил, просто трябва да го събере стъпка по стъпка с подробни иллюстрированными инструкциите, за да помогне на децата да се насладите на пътешествие за изследване на дизайна 【Материал】 Пъзел Ship 3 D е изработен от висококачествена хартия и плоскости от стиропор.Материалът е гъвкав и издръжлив, за да се нося по морето по време на буря.Светлинен ефект с помощта на led лампи, разположени под палубата.Лесно се монтира, на части се свързват помежду си невредим и здрав начин, без лепило или инструменти.Идеална за деца на възраст от 14 години и повече. 【Размер на модела】 HUOQB Кораб HMS Victory 3 D пъзел предпоставка включва 163 бр. събрани на части, 21. * 11,8 см * 41,3 виж ЗА 3 D пъзел HMS VICTOEY кораб, снабден с много подробни инструкции, а също и илюстрации.Следвайте инструкциите, описани в указанията, и вие бързо и правилно събират набор от художествени занаяти. 【Използване на продукта】: HUOQB 3 D пъзел HMS Victory Ship не само функционална и интересна, но и прекрасно оформена!Отличен избор като подарък за Деня на благодарността, подарък за рожден ден, подарък за коледа, подарък за момичета и момчета, за приятели и членове на семейството. 【100% гаранция за качество】 : Качеството на обслужване на клиентите е на първо място.Нашият екип е в режим на готовност, готови да предложат приятно пазаруване в HUOQB.Ако се сблъскате с някакви проблеми, просто ни кажете и ние ще отговаря решение специално за вас.Фигура инструкции.Фигура инструкции.Този пиратски кораб също има история.Едуард Тюхе - един от най-известните пирати в историята на мореплаването, по прякор черната брада.Той е бил моряците на частен кораб по време на царуването на кралица Ана. той ръководи "Отмъщение на кралица Ана" и активно атакуваха британската флота, за което другите пирати не са направили.