E-изключителен Мини-Набор от гаечных ключове с механизма на палеца, 1 комплект, Черен, с двойно задвижване под прав ъгъл от 90 градуса, 1/4-Инчов двуглавият Гаечен ключ ?
  • New

E-изключителен Мини-Набор от гаечных ключове с механизма на палеца, 1 комплект, Черен, с двойно задвижване под прав ъгъл

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен от висококачествена въглеродна стомана, устойчив на корозия, му е трудно да навредиВажното е, Г-образен дизайн на ръкохватката, което е от полза за спестяване на труд и подобряване на ефективността на работа.Нескользящая конструкция на ръкохватката на гаечен ключ предпазва от случайно нараняване при соскальзывании.Може да се използва в жилища, гаражи и locksmithing работилници.Материал : Въглеродна стомана. Размер : Бърз инверторен конектор 90-градусная отвертка с механизма на палеца Дължина 112 мм, широчина 32 мм; Дължина на бита с шестоъгълни глави L тип 1/4 110 мм. Спецификация Материал : въглеродна стомана.Размери : 90-градусная отвертка с механизма на палеца за бързо преобразуване на честотата, дължината на съединителя 112 мм, широчина 32 мм; Шестостенни отвертка L-тип 1/4 дължина 110 мм. Нескользящая конструкция на ръкохватката на гаечен ключ предпазва от случайно нараняване при соскальзывании.Важното е, Г-образен дизайн на ръкохватката, което е от полза за спестяване на труд и подобряване на ефективността на работа.Универсална храповая отвертка - много удобен инструмент, който може да се използва у дома, в гаража и в слесарной работилница. 90-градусные отвертка с механизма на палеца отлични за работа в малки помещения.