Кожени 60-Чифт Държачи за доларови банкноти Ettonsun за Колекционери, Албум за Книжни пари, Удобства за събиране на багаж, Книга за Пътуване, Съхранение марки за Банкнот?
  • New

Кожени 60-Чифт Държачи за доларови банкноти Ettonsun за Колекционери, Албум за Книжни пари, Удобства за събиране на багаж, Книга

BGN 14.55

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Страхотен албум-държач за бележки】 -побира до 60 книжни пари или билетиРазмер на албума : 11,81 х 9,25 x 0,98 инча, джоб размери : 8,27 х 3,43 инча. 【Материал премиум-клас】- 1. Калъф от изкуствена кожа, мек на докосване и с хубав блясък. Калъф е изработен от sonication от висококачествен полипропилен материал, здрав и издръжлив. Екологично чисти страници от PVC, без смягчителя, не вредят на вашите хартиени кърпи за ръце законопроект. Този албум за книжни пари не става чуплива или твърда дори и при ниски температури. 【Дебелите страници с висока прозрачност】 - Нашите не са токсични страница за събиране на багаж-дебел и по-прозрачни от повечето представени на пазара, което улеснява гледане и споделяне.Прекрасен начин да съхранява и показва своята колекция. 【Изискан външен вид и качество на изработката】- 1. Двойна шивашки от изкуствена кожа и 2. Висококачествен калъф от изкуствена овча кожа 3. Нежни модели и лого с позлатени релефни, по-ярък цвят 4. Страница на колекцията притиснати горещо начин в едно цяло, следи от снаждане не 5. Подсилени заоблени ръбове, по-устойчив на падане. 【Многократно използване на】 1. Подходящи за запазване и събиране на хартиени пари /валута /сметки, документи, фактури, билети и т. Лесно се добавя или заличава, не се блокира и не е заседнал. Този държач за бележки също така е идеален подарък за колекционер, приятели, колега, семейство, които обичат събирането на банкноти.Този универсален държач за бележки побира до 60 хартиени сметки, фактури, документи, фактури, билети и т. Това е и идеален подарък за колекционер, приятели, колега, роднини, които обичат събирането на банкноти. ★ Перфектен размер размерът на албума : 11,61x9,17x0,98 инча джоб размери : 8,27x3,43 инча ★ ВИСОКО качество 1. Корица от изкуствена кожа, мека на допир и с хубав блясък. Калъф е изработен от sonication от висококачествен полипропилен материал, здрав и издръжлив.