Натурален хипоалергичен шампоан за кучета HALLI - 16 унции Нежна формула за чувствителна кожа и алергични хора - Допринася за здравето на кожата и козината - Подходящ з?
  • New

Натурален хипоалергичен шампоан за кучета HALLI - 16 унции Нежна формула за чувствителна кожа и алергични хора - Допринася

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1) Хипоалергичен шампоан за кожата на домашни животни" : Хипоалергичен шампоан за домашни любимци - това е идеален начин да се прояви любов и грижа за вашия домашен любимец.Той нежно почиства и подхранва кожата си с натурални съставки, като се избягва сърбеж и дискомфорт.Здрава, лъскава козина - това е бонус. 2) "Шампоан премиум-клас, без алергени за всички породи". Идеален за домашни любимци с кожна алергия и безопасно за всички породи.Този шампоан за домашни любимци на растителна основа поддържа кожата и козината на вашия приятел космати здрави, хидратирана и блестяща, благодарение на нежната и ефективна формула.Кажете сбогом на агресивни химикали и се насладете на щастлив и комфортен домашен любимец. 3) "Формула за домашни любимци без сълзи и ароматизатори". Нашият хипоалергичен шампоан за домашни любимци без сълзи и ароматизатори остави у вашия любим човек, домашен любимец, успокояваща и отпускаща вана с този нежен почистващ препарат.Този хипоалергичен шампоан за домашни любимци, безопасен за малки кученца и котенца, не дразни очите или на кожата на вашия домашен любимец, като време на къпане удобно и за двама ви. 4) "Минете на нашия хипоалергичен и чувствителен шампоан за домашни любимци", произведен от натурални съставки, без разяждащи химикали, които могат да причинят алергии и възпаление на кожата.Защитете нежната кожа на вашия домашен любимец и намалява появата на пърхот с помощта на нашето екологично чист шампоан за домашни любимци.Нашият хипоалергичен шампоан за домашни любимци, също така е идеален за кучета с топли точки и други алергични реакции, като осигурява нежна и ефективна грижа за чувствителна кожа.Преминете към нашата хипоалергичен шампоан за домашни любимци с ниско съдържание на пяна, която е подходяща за кучета и котки. 5) "Подарете на пухкав приятел луксозни и бережным миене" с помощта на нашия хипоалергенни шампоан за чувствителни кучета и котки, предназначени за меко овлажняване им нежна кожа.Нашата формула не съдържа агресивни химикали, които могат да причинят алергии и възпаление на кожата, което го прави идеален избор за кучета и котки с чувствителна кожа.С помощта на нашия шампоан за домашни любимци, за да можете да се премахнат неприятните миризми и гарантира на своите домашни любимци освежаващ и подхранващ ефект.